Akit fiúnak vártak, fiúsabb lesz?
hány évesek vagytok, válaszolók?
köszi 3-as, hogy indokoltál is.
Rólam az elejétől tudták, hogy lány leszek, mégse voltam sose lányos és felnőttként se vagyok valami nőies. Semmi logikai háttere nincs a felvetésednek, abszurd az egész gondolat.
30+
A te személyiség fejlődésedre nincs hatással az, hogy anyukád mit gondol, amíg a méhében növekszel.
Hormonok lehetnek hatással a babára (anya boldog vagy depressziós, stresszel stb.)
Kérlek magyarázd el mi a logikai háttere, mert te is a levegőbe beszélsz.
A személyiség egy része genetika, aminek semmi köze, hogy mit hisz az édesanya. A másik a környezet, születéstől kezdve. Milyen hatások érnek, mit látsz és hallasz, milyen példák vannak előtted, stb.
#8 az orvos most is benézheti, ők is azt mondják, hogy akkor 100%, ha megszületett.
Nekem a születésemkor derült ki, hogy lány vagyok. Amúgy fiúnak hittek.
Én pl. fiús vagyok gondolodásra, viselkedésre. Vonzanak a tipikus fiús témák, mint a PC játékok vagy az autók.
Van benne egyfajta karrierizmus, a tudásommal, munkámmal akarok kitűnni.
Nem vagyok családcentrikus, anyaságra sem vágyom. A gyerekekkel is kb. 2 éves koruktól tudok bánni, úgy, mint a férfiak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!