Szoktatok késő este, éjszaka az utcán sétálni?
Nyilván nem mostanában gondoltam, amikor a járvány miatt szigorítások, kijárási korlátozások és lezárások vannak, hanem "békeidőben".
Kerültetek már necces szituációba?
Biztonságos szerintetek éjszaka kint lenni?
Természetesen, sőt most a járvány idején is. Biciklizés az egyik hobbim amit éjjel végzek.
Itt nálunk a cigányoktól kell leginkább tartani mert 2 gettóból áll a városrész. Az egyik határnál él az egyik banda (azok már gyilkoltak is), a másik városhatárnál meg a lopósabb fajta. Nyilván a gyilkosok fele nem megyek, de a lopósak engem nem érdekelnek. Ha szólnak is valamit, max annyi, hogy elordítják magukat, hogy: "CSŐŐŐŐ! " - én meg mondom nekik: szevasz :D Nagyszájú hülyegyerekek ezek :D
De igazából nem jellemző a rettegés a városra, túl lehet élni egy éjszakát :D
Néha szoktam.
Érdekes, én Budapestet sokkal biztonságosabbnak érzem a vidéki városoknál.
Igen, mivel általában éjjeli beosztásban dologzom és így éjjel is járok az utcán egyedül, nőként, mivel haza kell jutnom. Pontosan 2, 6 km-t gyalogolok. Autóm nincs, busz nem jár, a biciklit pedig ellopták. Külföldön élek, teljesen egyedül egy nagyobb városban, sok a bevándorló, de éjjel mondjuk nem találkozok velük. Még a koronavírus előtt, hétvégente volt kicsit necces, mert sok részeg volt kinnt a bulik miatt, de nem történt semmi bajom. Mondjuk elég jól kiismertem a várost, tudom merre nem szabad mennem (pl. a drogosok miatt).
Egyetlen húzós szituációm volt, amikor részegek egyszer pont előttem összeverekedtek és elkezdtek ordibálni, majd a kukákat az útra dobálni. Mivel ismerek egérutakat, így megkerültem őket, de rá kb. 1 percre már láttam, hogy ott vannak a rendőrök.
Én őrült vagyok, de másnak nem ajánlom, hogy éjjel egyedül mászkáljon, ha mentek is valahová, akkor mindenképpen füles nélkül (ne hallgassatok zenét stb.) , ne kihívó ruhában, és ha megtehetitek, legyen nálatok vmilyen spray (mondjuk egy dezodor is fájdalmas ha szembe kerül).
Igen, én is szoktam.
A levegő nekem nagyon jól esik éjszaka a sötétben. Benne van hogy faluban lakom és a város szaga nem ér el idáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!