Szerintetek mi az amit egy embernek illik tudnia?
Nem csak az alaműveltségre gondolok. Olyanokra is mint pl az óra leolvasása kapásból, biciklizés esetleg, olvasható kézírás, meg ilyenek.
Tudtok ilyet? Nektek van ami nem megy az ilyen "alap" dolgoz közül?
Pl nekem sosem lett tanítva a mutatós óra olvasása, ezért baromi lassan olvasom le.
inkább a praktikus dolgokról van szó.
Az óraleolvasás szerintem kis gyakorlással nagyon felgyorsítható.
Én a praktikus mindennapi dolgok közé sorolom a fejszámolást (alapműveletek szintjén).
Jogosítvány, de legalábbis az utcai közlekedés pontos ismerete. Gyalogosnak, biciklisnek nem kell vizsgáznia, pedig egy csomó szabályt nekik is tudniuk kell,
Hivatali eljárások alapszinten, ügyintézések ismerete, akár online, akár fizikálisan,
Praktikus, mindennapokban szükséges dolgok: nekem fontos, hogyan mennek a tömegközlekedési eszközök vagy melyik bolt mikor van nyitva és egy mobiltelefonnal ez könnyen teljesíthető, ha tudod hova kell nyúlni,
Ja igen, 22 éves vagyok ezt nem írtam.
Van akinek a nevét sokszorra sem tudom megjegyezni, meg nem tudok nyakkendőt sem kötni.
Ha valami alapot nem tudtok, azt szégyellitek is?
Köszi a válaszod, ment a zöld!
Igen, tervezem gatyába rázni magamat ilyen dolgokban.
Alap matematikai dolgokat nem tudok, amit szégyenlek, és a nyelvtudásom is nagyon gyatra, de ezt "annyira" nem szégyenlem.
Ismerkedéskor ezt nem jelentem be, előbb-utóbb úgyis észre veszik, de bízom benne, hogy a többi jó tulajdonságom, meg rálátásom az életre ezeket elnyomják, és elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Ez lenne a normális, senki se tökéletes...
Köszi a valaszt!
Én nem mondom hogy annyira hú de szégyellem, de nem híresztelem. Találkoztam olyannal aki minden hibájából viccet csinál, és imádják az emberek. Lehet hogy én is kipróbálom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!