Egy gonosz embernek vannak külső ismertetőjelei?
Igen. Ilyen helyzetekben konfrontálódni szükséges, és legalább hamarabb lecsukják a balféket. Vagy te simán végignéznéd bárki kínzását? Ilyen gyáva vagy?
Én mindig megvédtem az állatokat magam körül.
Nem értem, hogy mi ez az erőszakos támadás részedről. Ja, anonim oldal és arctalanság.
Pszichológusok szerint az állatkínzástól már csak egy lépés a gyilkosság, kínzás, embereken is.
Ilyet én is ismertem, és kb totál egyforma jellemmel rendelkeztek.
Ilyen alacsony, jelentéktelen, vékony emberek, meglehetősen bugyuta agytekervényekkel. Megfejelve hatalmas kisebbrendűség komplexussal.
igazad van utolsó, bárkire igaz lehet ez külső alapján.
Aztán lehet, valami befolyásolja, és mégsem gonosz.
Vannak. Szeretnek rémhíreket terjeszteni, rendszerint náluk szebb, okosabb és valamilyen szinten jobb emberekről. Tőlük fogod hallani a legfrisebb pletykákat, amiben tisztességes emberekről hallasz abszurd dolgokat. Összehozza Marikát Józsikával, akik ugyan nem ismerik egymást, de a szóbeszéd hatására felfigyelnek egymásra és beszélgetni kezdenek. Szeretik a csendes lányokról azt terjeszteni, hogy verte az apjuk, hogy zsidók, hogy qrvák és buták is.
A gonosz embernek mindig kell a balhé, fenyegeti a saját barátait is, zsarol, megfélemlít, keveri a sz@rt. Amikor sikered van, lekonyul a vigyor a pofájáról, gúnyolódik, a szemedbe pedig teszi a szépet. Én ismerek ilyen embert. Lételeme a hazugság és a bekavarás mások életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!