A nővérem hazudozik a külsőmet illetően. Miért?
Vagy ennyire utál, vagy azt akarja, hogy pofára essek az életben? :D Vagy csak szimplán jól esik neki, hogy behazudik valamit, aztán röhög a hátam mögött?
Tablóképem undorító lett, iszonyat gáz (és tényleg, nincsenek önértékelési problémáim, objektív szemmel nézve mondom ezt, amúgy is egyértelmű -- az enyém lett a leggázabb), de azt mondja, SNÁJDIG FIATALEMBER -nek nézek ki rajta... nemrég kopaszra nyírtam a hajam, azt mondja, SZÉP vagyok így, szebb, mint hajjal. Szerintem kicsit égőbb, de még tűrhető...
Ez örömet okoz neki? :D
Hogy valamit behazudik és a hátam mögött meg röhög?
Csomó ismerősöm az ellenkezőjét mondta azokról a dolgokról, amiről ő mást. És azok tényleg olyan emberek, hogy ami a szívükön, az a szájukon... nem értem ezt a nőt (30 feletti).
esetleg szarkazmus?
lehet, hogy ő érzi a hangjában és csak te nem veszed észre.
Utolsónak adok igazat, szerintem is ez van... csak az a vicc, hogy az emberek általában akkor érzik magukat jól, ha az IGAZAT hallják a külsőjüket és belsőjüket illetően. (vagy nem)
Mondjuk én lesz*rom ki mit gondol rólam, de nem tudom mire vélni.
Nekem se lett jó (jó nem lett annyira szar) a tablóképem és azt mondta ,hogy király lett.
A múlt héten vettem egy sukár napszemüveget arra meg azt mondta ,hogy ocsmány :(
Mindenkinek más tetszik , de többieknek is igazat adok , hogy szeret és/vagy szarkazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!