3/14 Dr.med.habil. Genya válasza:
Addig, ameddig a férjem él. De én tudom, hogy 104 éves koromig fogok élni.
4/14 anonim válasza:
Amíg szellemileg és fizikailag is egészséges vagyok (nyilván kisebb, a korral járó dolgoktól eltekintve) és el tudom látni önmagam.
20/L
5/14 anonim válasza:
Olyan 75.
Idősebb korban már legtöbbször leépül az ember, testileg-agyilag. Isten óvjon a magatehetetlen, másoknak kiszolgáltatott öregkortól.
6/14 anonim válasza:
Hát egy olyan 70-ig azért jó lenne, de én hiszek benne, hogy egészséges életmóddal, magunkat nem elhanyagolva, akár még tovább is lehetséges.
19/L
7/14 anonim válasza:
Amíg hellyel közzel egészségesen tudok funkcionálni testileg és szellemileg. Szerintem 80 év ebbe belefér, talán több is.
8/14 anonim válasza:
Ameddig képes vagyok ellátni saját magam, illetve amíg vág az eszem annyira, hogy el lehessen beszélgetni velem értelmesen és tartalmasan. Mindegy, hogy ez hány hátralévő évet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!