Szeretnél 100éves korodig élni?
100 éves korodig amikor már a barátaid, volt osztálytársaid nem élnek és csak a családodra számíthatsz?
tegyük fel hogy nem vagy beteg
Hát ha olyan erőnlétem lenne mint most 17évesen akk simán, ugyanúgy hallgatnék elektronikus zenét, mindent úgy csinálnék mint most.
Másrészt meg hajt a kíváncsiság h lesz-e valaha világháború, és márcsak ezért is jó lenne 100nak lenni:D
én nem szeretnék 100 éves koromig élni.
szerintem nem olyan jó öregnek lenni.
csak fiatalon érzem jól magam.
de azért remélem nektek sikerülni fog! :)
Nem, nem és nem!!!
Semmi értelme nem lenne 100 évig élnem... Végignézhetném anyám és a barátaim halálát, és az egész világ romlását, amit az emberek muvelnek, így már hiába lennék egészséges, ha boldog nem!! 50 éves korom korul szeretnék meghalni.
50 évesen?
akkor ne is fizess nyugdíjjárulékot.
Igen, 50 évesen, és nem fizetek nyugdíjjárulékot! :)
Valahogy nem akarok oreg lenni, nem akarok nyugodt életet, csak kalandosat! Meghalni sem puha ágyban szeretnék, hanem valami érdekes módon :)
Én se szeretnék addig élni.Minek hogy végig nézzem ahogy a rokonok meg a barátok meghalnak én meg maradjak egyedül.
Amúgy 60 max 80 éves korig hogy azért élvezzem a nyugdíjas életet ha egyáltalán lesz addig nyugdíj.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!