Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen számotokra a vonzó...

Milyen számotokra a vonzó lány/fiú?

Figyelt kérdés
Pl.valaki nagyon rávan kattanva, hogy legyen szeplője, mert az aranyos. Valakinek a szőkék vonzóak. Van akiknek a telt vagy sovány, izom stb.. testalkat az ideál. Először csak a külsőt írjátok kérlek. Ha ti állíthatnátok össze a külsejét az "álom nődnek/palidnak" hogy nézne ki? Ha a külső megvan a belsőjét hogy raknátok össze? Mik azok a tulajdonságok amit nem hagynátok ki?

2020. ápr. 23. 00:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyen legalább kicsit magasabb nálam, én 166cm vagyok, szóval olyan 175-től már ideális lenne számomra. A szőke hajú fiú annyira nem az esetem, ezért legyen inkább sötétebb haja, a szemszíne mindegy. Testalkatra semmi esetre se legyen elhízva, de az ilyen "pálcika" fiúk sem tetszenek, akik konkrétan majdnem csak csont és bőr. Átlagos testalkattal rendelkezzen. Piercing/tetoválás nálam nagyon fér bele, utóbbival még talán elnéző vagyok, attól függ, hogy hol van és mennyi.

Belsőre legyen figyelmes, gondoskodó, őszinte, megértő, segítőkész. Ne legyen sértődékeny és ne köntörfalazzon, mert az egyenes embereket kedvelem. Ne legyen agresszív, ne erőszakoskodjon velem. Inkább az introvertált felé hajoljon, nyugisabb típus legyen. Az sem árt, ha van egy kis humorérzéke.

19/L

2020. ápr. 23. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Fitos orra legyen
2020. ápr. 23. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!