Milyen számotokra a vonzó lány/fiú?
Legyen legalább kicsit magasabb nálam, én 166cm vagyok, szóval olyan 175-től már ideális lenne számomra. A szőke hajú fiú annyira nem az esetem, ezért legyen inkább sötétebb haja, a szemszíne mindegy. Testalkatra semmi esetre se legyen elhízva, de az ilyen "pálcika" fiúk sem tetszenek, akik konkrétan majdnem csak csont és bőr. Átlagos testalkattal rendelkezzen. Piercing/tetoválás nálam nagyon fér bele, utóbbival még talán elnéző vagyok, attól függ, hogy hol van és mennyi.
Belsőre legyen figyelmes, gondoskodó, őszinte, megértő, segítőkész. Ne legyen sértődékeny és ne köntörfalazzon, mert az egyenes embereket kedvelem. Ne legyen agresszív, ne erőszakoskodjon velem. Inkább az introvertált felé hajoljon, nyugisabb típus legyen. Az sem árt, ha van egy kis humorérzéke.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!