Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen számotokra a vonzó...

Milyen számotokra a vonzó lány/fiú?

Figyelt kérdés
Pl.valaki nagyon rávan kattanva, hogy legyen szeplője, mert az aranyos. Valakinek a szőkék vonzóak. Van akiknek a telt vagy sovány, izom stb.. testalkat az ideál. Először csak a külsőt írjátok kérlek. Ha ti állíthatnátok össze a külsejét az "álom nődnek/palidnak" hogy nézne ki? Ha a külső megvan a belsőjét hogy raknátok össze? Mik azok a tulajdonságok amit nem hagynátok ki?

2020. ápr. 23. 00:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Rövid haja lenne, szinte világító szemei, vékony, 170cm alatt és lánx

Szőke, barna, meg ilyenek már nem érdekelnek

2020. ápr. 23. 00:58
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Külső: Nincs egy fix ideálom vagy mániám. Legyen meg az összhatás és legyen abban valami különleges. Tetszett már 100 kilós lány és 50 kilós is. Alacsony és magas. Szőke, barna, vörös. De, ők mind úgy már ránézésre rendben voltak és felhívták a figyelmem.

Belső: Nálam ez a húzósabb. Külsőre könnyű nekem megfelelni, belsőre nagyon nehéz. A legtöbb ember nekem nem szimpatikus, főleg nem akarnám társnak. Szóval, az jön be, ami elüt az átlagtól. Bejön, ha egy lány intelligens és összetett személyiségű. Ha nem csak egy tumblr tini szintű depis csaj, hanem tud komoly és játékos is lenni. Ha érzelmes és nem hisztis.

2020. ápr. 23. 01:08
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Régen azt hittem van külsőre esezem, aztán rájöttem mekkora baromság.

De stílusban immádom a visszafogott, vagy épp elegáns rocker csajokat, és a festet hajakért is oda vagyok.

Személyiségre, meg legyen okos vagy kedves.

Imádom ha egy lány okos, legalább a saját érdeklődésén belül művelt.

Ha nem is okos de melegszivű az is szívdöglesztő.

2020. ápr. 23. 01:09
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Természetesen a valóságban nincsenek ilyen igényeim, de ha az álomférfi tulajdonságait kell leírni akkor ezek:

Haj: barna vagy fekete, ne rövid, inkább kicsit hosszabb, egyenes haj

Bőr: ha barna haja van, akkor kreolosabb, ha fekete, akkor világos bőre legyen

Szem: kék

Testalkat: legyen férfias testalkata, de nem kell izmosnak lennie, persze nem hátrány :)

Magasság: 175 cm felett, igazából nem lényeges

Belső:

Azon kívül, hogy a párom, azt szeretném, hogy egyben a barátom is legyen.

Ami a legfontosabb, hogy jól érezzem magam vele, megbízható legyen és legyen hasonló hozzám :D

2020. ápr. 23. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 23. 01:18
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként Eva Green.... az anő tökéletes....
2020. ápr. 23. 01:26
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem szeretem a külső alapján behatárolni az ideált, mert bár persze, le tudnám írni... de van, hogy pont a tökéletes ellentéte lesz az, akibe beleszeretek. Aki egyáltalán nem lenne vonzóbb, ha jobban hasonlítana az ideálomra. Szóval oké, leírom, de nem ez a szempont. :)

Barna, hosszú haj, barna szem, nagyon kis mell, nagy lapos fenék, fogszabályzó.

Belsőleg meg (ez jóval lényegesebb): kedves, nem baj, ha kicsit félénk, kreatív, "művészlélek", megértő, és őszinte.

2020. ápr. 23. 02:09
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Férfi:

Tetszik a szőkés haj és a fekete is, de pont az átlag barna nem. Egyenes haj. :-)

Gyengéim a szőrös pasik, de legalább legyen több szőre, mint nekem. (Arcon azért borotválkozzon, de máshol ne.)

Szemszín annyira nem fontos, de ha hosszú szempillája van, az pluszpont.

Inkább alacsony legyen, mint magas.

2020. ápr. 23. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Férfi:

-Sötét és rövid haj

-kék/zöld szem

-normál testalkat, legyen erős, de ne túlságosan kigyúrt, az már visszatetsző számomra

-legyen foga xD az alap

külsőleg kb. ennyi.

2020. ápr. 23. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyen foga😂😂😂 szakadok😂
2020. ápr. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!