Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is ciki, hogy 28...

Szerintetek is ciki, hogy 28 evesen vetemenyesem van otthon?

Figyelt kérdés
Hallottam vissza, hohy a draga szomszedom, aki 48 eves nő, kibeszelt engem, mert oromomet lelem a zoldseg termesztesben, szerinte ciki, amikor fogom a kapat es kapalok. Ebbe most őszintén mi a ciki? Eddig nem hasznaltam ki a hatso udvaromat, most ugy gondoltam hogy probalok hasznos dolgokat ultetni bele. Az a gond higy nagyon belatnak minden iránybol...

2020. ápr. 22. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Mit foglalkozol vele? Neked tetszik amit csinálsz, örömöt lelsz benne. Akkor meg nem mindegy. A felőle lévő kerítést, ha mással nem is, de nádszövettel le tudod fedni. Így nem fog átlátni.
2020. ápr. 22. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Nos, rólam ránézésre meg nem mondaná senki, hogy tanyán nőttem fel és a kertet még mindig imádom. Egy törékeny alkatú, dekoratív nőt látnál. De nem tartom cikiknek kézbe venni a kapát, ha még nagy ritkán alkalmam van rá. Sajnos már nincs saját kertünk. Gyermekkoromban nekem is jutott egy nagyobb földterület, amin kedvemre gazdálkodhattam és nagy öröm volt látni a növénykéim ahogy fejlődtek napról napra, aztán megehettem a saját valóban bio zöldségem, aminek volt íze, nem úgy, mint a boltinak..

Kertészkedni jó. Kinn a napon, friss levegőn mozogni. Szerencsés akinek kertje van.

A szomszédasszonyod meg bolond.

2020. ápr. 22. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök menő, életben tudod tartani a növényeket, én szegény metélőhagymát is kinyírtam :/

nem tudsz esetleg valami sövény ültetni, ha nagyon zavar a nő?

2020. ápr. 22. 16:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert a családi hazunk mellett mindkét oldalt emeletes hazak vannak es be lehet latni minden oldalrol.
2020. ápr. 22. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a "ciki" ha 28 évesen még a ciki korszakban vagy.
2020. ápr. 22. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy jó nagy répát húzz majd ki neki,és síkosítóval együtt vidd át.
2020. ápr. 22. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Ilyen logikával nálunk szinte az egész falu ciki. :D
2020. ápr. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!