Szerintetek meddig fajulhat a COVID-19 helyzet? Mekkora lehet a bűnözés, hova "süllyedhetnek" az emberek?
Nem lesz itt semmilyen nagyobb bűnözés, mint eddig. Senki nem tud nagyobbat és többet lopni, mint a politikusok.
Most is megszavazták maguknak a fizetésemelést, máshol meg a politikusok lemondanak egyhavi fizetésükről, hogy segítsék a jelenlegi helyzetüket.
Kész vicc már ez a magyar politika.
Remélem minél hamarabb visszatér minden a régi kerékvágásba.
Attól függ, hogy hányan veszítik el még a munkahelyüket és hányan nem találnak állást. Ha sokáig zárva tartanak a vendéglátóhelyek és a szállodák, akkor sokan megszívják. Ráadásul sok helyen a gyárakból is elküldték az embereket.
Ahol én dolgoztam, ott az irodisták felét elbocsátották.
Úgy vagyok vele hogy jobb félni mint megijedni. Kicsit azért aggaszt. Nem tudom mennyire higgyek el bármit, de allítólag ez teljesen megváltoztatja a világot főleg gazdaságilag stb.
Mások meg Orwelli világról beszélnek. Nem tudom mit gondoljak, de nagyon érdekesnek és """izgalmasnak""" találom az egészet.
De nyilván nem veszem viccre.
Ez nem a zombi apokalipszis, aki a COVIDD miatt kezd bűnözni, az ugyanúgy bűnözne bármiért is. Akik a legnagyobb bajban vannak megélhetés szempontjából meg pont nem azok a bűnöző fajták (humoristák, vendéglátók, rendezvény-szervezők, stb). Nem politizálnék, de a Vityáék szerintem most tényleg ügyesen lavíroznak a hatékony, de a gazdaságot kímélni próbáló intézkedések között. Sajnálatosak a halálesetek, de volt év, hogy 5000 körüli volt a hazai elhalálozások száma influenza miatt. Ettől azért marha messze vagyunk most és szerintem viszonylag "gyorsan" kilábalunk belőle.
A cégek is nagyon ügyesen csinálják, válallkozóként minden ügyfelem home office-oltatja a dolgozóit, akit csak lehet, próbálnak fizetett szabikat kiadni. Nem lesz itt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!