Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik most is dolgozhatnak...

Akik most is dolgozhatnak (nem a kiemeltem veszélyeztetettekre gondolok: egészségügy, kereskedelem, stb), sokan közülük miért vannak úgy eltelve magukkal, most a járvány idején?

Figyelt kérdés
pl. "Én nem maradhatok otthon. Én vasutas vagyok." - és hasonló szlogenek a facebookon. Mintha ők olyan nagy valakik lennének, közben jól járnak, mert a munkájuk és életük értelme ugyanúgy megvan, mintha nem volna járvány.

2020. ápr. 20. 08:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
56%

Ez hasonló mártírkodás, mint amiről ez a kérdés is szól: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1042..

Ha mennie kell dolgoznia járvány alatt és netán vannak ügyfelek (utasok), akkor az a baj, ha nem utazik senki a MÁV-val, mert mindenki otthon marad, őt meg elküldik, akkor meg gondolom az.

Ezek az emberek még a szerencsésebbek közé tartoznak, mert nem szűnt meg a munkahelyük és rúgták ki őket, mint emberek tömegét világszerte.

Továbbá van választásuk, felmondhatnak bármikor, ha ennyire rettegnek, biztosan lesz a helyükre ember, mert iszonyatosan sok munkanélküli lett hirtelen, akik összetennék a kezüket most az ő munkájáért.

Kedvencem egy FB komment volt, amiben a nő ócsárolta azokat, akik ruhát mernek rendelni maguknak a járvány alatt, mert hogy az ő pasija GLS futár és mennyi munkája lett most neki. Hát, mondjon fel, ha nem tetszik neki! Ennyire egyszerű. :)

2020. ápr. 20. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!