Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mennyire bírjátok a karanté...

Ti mennyire bírjátok a karantént és mennyire tartjátok be?

Figyelt kérdés
Én teljesen itthon vagyok,mióta bezárták az iskolákat.Nem érzem magam rosszul.Elég sokat olvasok,többet alszok.Úgy érzem,hogy túlságosan nyugodt vagyok és emiatt bűntudatom van.Más is így van vele?
2020. ápr. 18. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Nincs karantén.

Munkanélküi vagyok 7 éve, elvagyok, mint a befőtt. A gyerekeket nem kell oviba hordani, másban nem változott az élet

2020. ápr. 19. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
A munkahely-vásárlás vonal kivételével nem megyek sehova. Intro vagyok, de ez már nekem is sok. Nyugodt vagyok, de érzem, hogy ez nem lesz így hosszútávon jó, mert a vége felé rengeteg feladatunk lesz. Azért van bűntudatom, mert szerintem jobban is kihasználhatnám ezt az időszakot, de nem teszem.
2020. ápr. 19. 07:34
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Semennyire nem tartom be. Nem kötnek le a filmek se a szamitogep, igyekszem minel tobbet a lakason kivul tartozkodni, kerteszkedek, barataim neha atjonnek vagy en megyek, ingazok is videk es Pest kozott, amikor bezart a munkahelyem elmentem mashova dolgozni, most ujra megy ugyhogy a daily rutin a regi.
2020. ápr. 19. 07:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól bírom, mivel eleve csak a munkahelyemre jártam, meg élelmiszerboltba a kijárási tilalom előtt is, sehova máshova, szóval ez most sem változott túlzott mértékben. A munkámat itthonról végezhetem a járvány ideje alatt, tehát szerencsére emiatt sem kell most kimozdulnom. Élelmiszerboltba pedig heti egyszer, legfeljebb heti kétszer elmegyek; ha annál gyakrabban kellene mennem, akkor inkább házhozszállítással rendelek kaját. Azon kívül nem mozdulok ki a lakásból. Az ablak napközben nyitva van, jön be friss levegő meg besüt a nap, szóval nem szenvedek D-vitamin hiányt sem. :)
2020. ápr. 19. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy nincs karantén, csak (nem túl erős) korlátozás.

Részemről sok minden nem változott. Dolgozom, a munkatársaim 90%-a ugyanúgy dolgozik, hétköznap meg amúgy is otthon ültem eddig is. Hétvégékre eddig nagyrészt be volt tervezve túrázás, akár egyedül, akár 1-2 ismerőssel, baráttal.

2020. ápr. 19. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Vegyes érzéseim szoktak lenni a kijárási korlátozással kapcsolatban.

Előnye, hogy NINCS NAGY FORGALOM az utcákon (már régen elegem volt a túl nagy zajforrások elviseléséből, tömegnyomorból járműveken.)

Hátránya, hogy a MEGSZOKOTT KÖZÖSSÉGEK/BARÁTI TÁRSASÁGOK nélkül túlságosan egyedül érzem magam.

Próbálok többet pihenni, aludni (néha sikerül is,) de nem mindig alszom ki magam.

Általában korán esténként (20 óra körül) már elálmosodom és elszenderedem.

2020. ápr. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!