Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan, hogy valaki...

Volt olyan, hogy valaki megharagudott rád, de sosem tudtad meg hogy miért, mert nem árulta el?

Figyelt kérdés
Vagy csak annyit mondott, hogy "tudod te azt nagyon jól", vagy egyáltalán szóba sem állt veled többet. Lehet akár rokon, haver vagy csak ismerős esetében is.
2020. ápr. 17. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van, volt, és lesz ilyen dolog az életemben, az tuti. Valahogy nem szoktam az ilyen kategóriába sorolandó, azaz negatív dolgokra rákérdezni, utánajárni.
2020. ápr. 17. 21:13
 12/14 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, anyám. Olyan általános iskolás felsős (12-13 éves) koromban elkezdett flegmázni é hisztizni olyan dolgokon, amikkel addig semmi baja sem volt vagy épp az ellenkezője miatt hisztizett. Sokszor csak úgy meg volt sértődve és nem lehetett tudni hogy miért, főleg ha otthon sem voltam de már arra mentem haza hogy megsértődött. Ha ilyenkor megkérdeztem hogy mi a baj, flegmán vagy gúnyosan annyit válaszolt, hogy nem tudod? Azzigen... és nem szólt hozzám. Ezek tartottak nála 1-2 napig majd egyszer csak úgy kezdett el beszélgetni mintha mi sem történt volna, a korábbi viselkedését pedig letagadta. Míg el nem költöztem, úgy heti 2-3 alkalommal volt ilyen sértődése de sosem tudtam meg hogy valójában mi baja.
2020. ápr. 17. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnak rendszeres ez a hobbija. Amúgy kicsit sem zavar, áh... De miután kijelentem, hogy de jó hogy nem szól hozzám a hülyeségeivel, akkor már beszél hozzám egy idő után....
2020. ápr. 17. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen anyám van... =/
2020. ápr. 24. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!