Egy ismerősöm nagyon megharagudott rám. Erre más is így reagált volna?
Figyelt kérdés
Dióhéjban leírva, azzal kezdődött, hogy mondtam neki, hogy a helyében most venném meg az új számítógépet, mert Mind1, hogy mikor úgyis el fog menni rá az a pénz. Erre már nem túl szépen kérdezte, hogy na és honnan lenne rá pénze, mondtam, hogy jó bocsi, nekem lenne rá. Itt azt tudni kell, hogy ugyanolyan munkakörben dolgozunk hasonló fizetéssel. Akkor mondom, adhatok tanácsokat és egy kis tervezéssel ő is el tudja érni, hogy több pénze legyen, erre teljesen elgurult a gyógyszer és kiderült, hogy valamit/valakit támogatnia kell, erre mondom, hogy bocsi, ezt nem tudtam, nezért még nem kell paraszt módon beszélni velem, erre már teljesen megsértődött.2019. júl. 27. 20:35
1/15 anonim válasza:
Én még pofán is basztalak volna te tinó.
2/15 anonim válasza:
Túlreagálta, biztos fáj neki ha úgy érzi, hogy más jobban áll anyagilag, mint ő, erről nem tehetsz, nem ezt akartad felé érzékeltetni.
3/15 anonim válasza:
Tenyérbemászó egy stílusod van.
4/15 anonim válasza:
Magadtól is lehetne annyi eszed, hogy feltételezed, nem mindenki ugyanolyan anyagi körülmények között él, mint te. Ez egy jó lecke volt, tanulj belőle.
5/15 anonim válasza:
“Jo bocsi,nekem lenne ra”...nna pont itt bsztad el
6/15 anonim válasza:
Oké, kb ugyanannyi a fizetésetek. Csak lövésed sincs, hogy mennyi a kiadása és mire kell neki még pluszban költeni.
Szóval legközelebb tartsd meg a tanácsaidat, ha nem látod át 100%-ban az anyagi helyzetét valakinek!
7/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akartam rosszat mondani neki és tényleg azt hittem, hogy hasonló az anyagi helyzetünk, de utána mondtam is neki, hogy ezt nem tudtam, ne haragudjon :'(
2019. júl. 27. 21:15
8/15 anonim válasza:
Ne hibáztasd magad. Nálunk szokás hibáztatni azt aki rosszul érzi magát (mint ahogy tapasztalhatod a válaszokból), nem tettél semmi rosszat.
9/15 anonim válasza:
#8:
Nem kell itt buksit simogatni, mi csak rávilágítottuk a tényekre, ennyike.
10/15 anonim válasza:
A másik zsebében turkálni és életvezetési tanácsokat adni kéretlenül igen nagy kreténség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!