Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ismerősöm nagyon megharagu...

Egy ismerősöm nagyon megharagudott rám. Erre más is így reagált volna?

Figyelt kérdés
Dióhéjban leírva, azzal kezdődött, hogy mondtam neki, hogy a helyében most venném meg az új számítógépet, mert Mind1, hogy mikor úgyis el fog menni rá az a pénz. Erre már nem túl szépen kérdezte, hogy na és honnan lenne rá pénze, mondtam, hogy jó bocsi, nekem lenne rá. Itt azt tudni kell, hogy ugyanolyan munkakörben dolgozunk hasonló fizetéssel. Akkor mondom, adhatok tanácsokat és egy kis tervezéssel ő is el tudja érni, hogy több pénze legyen, erre teljesen elgurult a gyógyszer és kiderült, hogy valamit/valakit támogatnia kell, erre mondom, hogy bocsi, ezt nem tudtam, nezért még nem kell paraszt módon beszélni velem, erre már teljesen megsértődött.
2019. júl. 27. 20:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De amúgy az hogy lehet, hogy mindig pont vele veszek össze? Már pár hónapja is összevesztünk nagyon csúnyán egy másik dolgon, illetve volt még 2 kisebb vitánk szintén más dolgokról.
2019. júl. 27. 23:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát bocsi, ez új, hogy egy sima tanácsadás, javaslat is vérig sértő. Ez után már azt is meggondolom, hogy megszólalnak bárki előtt. :'(
2019. júl. 27. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érted, hogy miért volt gáz ez a tanácsadás, és miért lehet máskor nem gáz, akkor neked komoly gondjaid vannak a szociális készségeiddel, érdemes lenne olvasgatnod ilyen témában
2019. júl. 28. 08:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát ezt elpasszolom, 25 éves vagyok, egész eddig nem volt ezzel gond.

Amúgy nem adtam tanácsokat, csak felajánlottam, hogy adok.

2019. júl. 28. 09:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt azért mondom, mert korábban volt már szó szakításról, egyetemi problémákról és hasonlókról, és soha nem volt probléma ebből. Ő meg már akkor letámadott, amikor semmit nem tudtam ez egészről.
2019. júl. 28. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!