Van ennek az érzésnek valamilyen neve? Mi lehet ez?
Ha pl melegítőben, frissen zuhanyozva, valami kaja, vagy forró tea, kávé, esetleg más mellett leülök mondjuk a gép elé, és megnézek filmet, vagy bármi olyat csinálok amit szeretek, valami megmagyarázhatatlan megnyugtató biztonságérzet lesz rajtam úrrá.
+ mennyire szokatlan hogy 21 éves srác vagyok ezek mellé? oké, nem igen kell(ene) hogy számítson, csak furcsának érzem :D Amúgy nem szoktam ezt híresztelni, csak valahogy jó ilyen "gyereki örömben" részesíteni magam.
Minden más téren 21 éves sráchoz "méltó" a viselkedésem egyénileg és társadalmilag is.
Mi ennek a neve, ha van egyáltalán?
Nem veronáltól szétterülve fekszek a konyhában versek és borosüvegek közt, kettes :D
- Csak viccelek, tudom hogy nem épp ezt jelenti, meg szerintem nem is gondoltad komolyan, de jó kedvem van.
(Ady utalás, hátha érdekel valakit)
És neked is köszönöm, egyes! Megnyugtató némileg.
Ha valaki kifejtené kicsit, azt megköszönném!
Amúgy azt ilyesminek képzelem :D Ha vicc volt a kommented ha nem.
Kifejtős válasz valaki? Mennek így is a zöldek, csak nem igen segítenek úgy istenigazából. Nem kell regény, csak 1-2 sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!