A koronavírus, elegendő figyelmeztetés az emberiség részére, hogy változtasson az életmódján?
Remélem, de nem tartom valószínűnek.
Most egy lélegzetvételhez jutott a Föld, de hamarosan elpusztul az emberiséggel együtt
"A koronavírus, elegendő figyelmeztetés az emberiség részére, hogy változtasson az életmódján?"
Nem tudom te hogy vagy vele, de én most is pont úgy élek mint eddig. :D Vagy mire gondolsz? Ne járjak órára, vagy mi?
"Ha nem elegendő, lesz erősebb folytatás..."
Te egy ilyen mélyistenhívő vagy, vagy mi?
"A pocsékolásra, az állandó elégedetlenségre gondolok, elsősorban. "
Arra nem gondoltál, hogy akik minden sz@rt megvettek pár hete, az nemsokára meg fog romlani? A vírus miatt most lehet még több lesz a pazarlás. Aki meg ezek miatt nem tudott megvenni valamit, az meg elégedetlen...
,,Túlnépesedés"
S annak így ilyen formában mi a köze a vírushoz. Az ok, hogy a nagyvárosokban gyorsabban tud terjedni, de ha a fél falu esténként kocsmázik, ugyanott vagyunk...
"Egy új szemléletre van szükség. A politikusoknak abba kell hagyni a hazudozást, az oktatáshoz ki kell dolgozni, hogy megtanuljanak a gyerekek gondolkodni."
A gondolkodásra való megtanítás pont a vezetőknek nem jó. A lényeg hogy az ember elég okos legyen ahoz, hogy befizesse az adót, de elég hülye ahoz hogy ne kérdőjelezze meg a rendszert.
"Az életre kell megtanítani az utódokat, az élet értelmére."
42. (Bocsi, de nem bírtam kihagyni :D)
"Az nem környezetvédelem, ha szétválogatom a szemetet! Ha nem veszem meg, azzal lehet csökkenteni a gyártást."
Akkor most ne vegyek cipőt, vagy ceruzát, vagy banánt? Meg mi van azokkal, akik a vizet is veszik, mert a csapon jövő ihatatnan? A környezetvédelemnek meg mi a köze egy vírus tejedéséhez?
"Mosni lehet szódabikarbónával, mosószódával is. "
Lehet, de nem igazán érdemes.
"Nem kell vásárolni a sok mocskot tartalmazó üdítőket. Indokolatlanul nem kell kocsikázni. És még mennyi mindent lehetne sorolni..."
De így hogy lesz meg az, hogy "nincs munkanélküliség"? Csak mert van aki azért kapja a pénzt, hogy azokat gyártja, szállítja, árulja, stb. A benzinkutas is mehetne az utcára.
"Kereken 100 pár lábbelije volt!!!"
S ha pl teszem fel örökölte? Mi is tele vagyunk 30-40 éves cipőkkel. :D
"Felszámolni a pénzt, minden alakban."
Miért? Csak mert kicsit nehéz lenne pl telefont venni tejjel...
"De ne én tegyek bármit is helyettetek."
Ilyen gondolkodásmóddal jobban is járunk, hogy te nem vagy valami vezető pozícióban, vagy hasonló.
"Gondolkodjatok, ti hogyan járulhattok hozzá az emberi viselkedés megfelelő mederbe tereléséhez!"
Lássuk csak. Az egész családom mondhatom? Kocsink még most sincs. Apám miután fát szerez, szokott fűzfát ,,ültetni'' (mert azt könnyű). Ma is olyan körömlakkal festettem ki a körmöm, amit anyám az egyik munkatársától szerzett (Neki már nem kellettek ilyen élénk színek). Írjak még?
"Van egy film: a címe; majmok bolygója."
Ami azt illeti több film is van. Egész pontosan 9. S ezeket 3 fele lehet csoportosítani.
De most tulajdonképp mit vársz? Hogy Mari néni világszemlélete megváltozzon azért, mert nem futhat akkor a piacra, amikor csak akar? Hogy Laci bácsi felhagyjon a kocsmázással meg a cigivel? Már alig várja, hogy minden olyan legyen,mint az előtt. Hogy azInstapitcsák ne kenjenek magukra 2 ujjnyi vakolatot? Alig várkák, hogy visszamenjenek szolizni, meg műkörmözni.
" A műtrágyával egy idő után teljesen tönkre teszi az ember a termőföldet! "
Már amelyik. A műtrágya egy irtó széles spektrumot takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!