S. O. S Mit tegyek? Át se vegyem a csomagot? A GLS mit tesz ilyen esetben?
eladó duplán fogja fizetni a postaköltséget
amúgy mit vettél, a video az egy fájl, nem fizikai dolog
videokamerát vagy videolejátszót?
amúgy az nem jutott eszedbe, hogy éppen dolgozik /szexel /fürdik/ kakál stb és pont nem tud veled beszélni?
Nekem úgy tűnik, hogy megbeszéltétek, amit meg kellett. Engem is irritálna, ha ezek után pluszban hivogatnál, holott tisztességes ember vagyok. Viszont nem szeretem a nyűglődést, és amikor ismeretlenek ezerszer hivogatnak. Felvenném, de nem örülnék neked.
Szóval. Én amondó vagyok, hogy ha egyszer megvetted, akkor már vedd át. Ne táncolj vissza. Ez igy nem korrekt, amit csinálsz. Ha az ember használt cuccot akar venni vatterán, vagy jó fogáson, gondolja meg, mielőtt kattint. Műszaki cikk esetében főleg. Először jóhiszeműnek lenni, utána meg átváltani paranoiásba nem fair az eladóval szemben.
Biztos nem tetszik a válaszom, de nekem ez a véleményem.
Mellesleg én viszonylag sokat vásároltam a vaterán az elmúlt 10 évben. At a tapasztalatom, hogy vannak fura eladók, és vannak kimondottan bunkók is, de a vásárolt cuccal eddig egyetlen egy alkalommal vertek át a kb. százból.
A bunkók/fura, ám tisztességes szerzetek aránya ezzel szemben 100-ból 20-30.
Annál is inkább, mert ha átver, kitiltják az oldalról, és büntetőjogilag is felelősségre vonható, hiszen az adásvétel feltételeinek nyoma van az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!