Ha szeretnék külföldről csomagot rendelni, akkor ebben az esetben mi a teendő?
Wishről szeretnék nagyobb dolgot rendelni, ami már nem férne be a postaládába. Albérlő vagyok, nincs lakcímem ide bejelentve, a postaládán is csak a főbérlő neve van.
Az ilyen csomagok, amiket a postás nem hoz ki, a postán maradnak, és csak egy értesítőt kapok az átvétel lehetőségéről. A postán a személyazonosságot igazolni kell, szóval nem írhatom rendeléskor a címzetthez a főbérlőt, mert én nem tudom átvenni (meghatalmazást felejtsük el).
Milyen megoldás van arra, hogy tudják a postán hogy hova kell dobni az értesítőt, és át is tudjam venni személyesen a csomagot?
A saját nevedre rendeld és a az albérletbe ahol laksz. Ha a postára kell érte menned, akkor csak a személyit kérik, hogy a név ugyanaz legyen, mint a csomagon.
Ha nem adnák oda senkinek a csomagot azért, mert más cím van a lakcímkártyáján, akkor senki nem rendelhetne albérletbe, munkahelyre, rokonokhoz, stb., úgy egyáltalán, akinek nincs saját lakása nem rendelhetne csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!