Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért furcsa ha valaki nem...

Az miért furcsa ha valaki nem szeret annyira dolgozni? Most mi van ebben?

Figyelt kérdés
Most mit csodálkoznak azon hogy én pl nem akarok menni disznót vágni segíteni rokonokhoz? Ha kérdezik miért nem?? Mert utálok. Nem szeretem az ilyen munkákat. És nem is érdekel az egész. És ezen mindenki csodálkozik? De miért? Miért kellenne hogy szeressek dolgozni? Én utálok és kész fogadják el. Pénzt azt keresek mert muszáj, meg csinálok ha valami fontos, de ez miért érdekeljen engem? Ha arra van eszük gogy disznókat tartanak, vàgjàk is le ahogy akarjàk. Nem?? Én szórakozni akarok nem disznót vágni. Majd ezért kelek hajnalaban szombaton hát hülye lennék. Inkább eskü megyek a természetbe majd lazítani. És ezt igy megmondom és csodalkoznak meg kiakadnak. Miért?? És mi közük? Szabad ember vagyok, azt teszem amit akarok. Nem???

2020. ápr. 15. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Te nem kérdést tettél fel, csak pattogni jöttél ide.
2020. ápr. 15. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
De a kérdés lényege az hogy miért zavar ez másokat?????????
2020. ápr. 15. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Honnan a francból tudjuk, hogy miért zavarja őket?

Engem nem zavar, mert marhára nem érdekel, hogy mit csinálsz.

2020. ápr. 15. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne írogass nekem privátot!
2020. ápr. 15. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
De azert a szalonna es kolbasz latvanyatol felcsillan a szemed igaz?
2020. ápr. 15. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudok magamnak vásárolni. Inkább megveszem.
2020. ápr. 15. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálunk is. Minden nagy családi disznóvágáson kötelező részt venni és segíteni decemberben. Utálom az egészet,végig csak szenvedek. Megcsinálom amit mondanak, de kényszerből. Nem szeretem én nem ezt, de kertészkedni sem. Akinek meg a kertészkedés a mindene az hülyének nèz.
2020. ápr. 17. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem ÉS nem ezt"

Bocsi, elírtam egy betűt!

2020. ápr. 17. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
mert én úgy érzem, csak akkor vagyok hasznos, ha dolgozom. másért minek maradjak élve?
2020. ápr. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!