Angliában lehet bérelni olyan számítógépet, amin keresztül lehet innen Magyarországról dolgozni? Furcsa kérdésnek tűnhet, de bármi lehetséges.
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 19:14
1/9 anonim válasza:
En bevallom ferfiasan nem is ertem a kerdest.
3/9 anonim válasza:
Amazon Workspaces, bar nem neztem utana, hogy hol vannak a szervereik: [link]
Biztos meg van 100 hasonlo szolgaltato.
4/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Akkor kifejteném. Sportfogadásban dolgoznék és mivel a Magyar irodák hamar korlátoznak és megszüntetik a számlát, így itt ez nem hosszútávú lehetőség, amivel jobban lehetne keresni. Írták, hogy Angliában a fogadóirodák elviselhető mértékben korlátoznak! Ezért tettem fel a kérdést, hogy Angol IP-vel regisztrálnék be a fogadóirodákhoz. Bár a bankszámlát kellene még megoldani, hogy legyen Angol bankszámlám, de ahhoz sajnos, ha jól tudom, Angol lakcím kell. Igaz? Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 2. 03:08
5/9 A kérdező kommentje:
Kiegészítés. Szóval a lényeg lényege, hogy bár nem Angliában laknék, de azt jó lenne megoldani, hogy úgy tudjak itthonról dolgozni számítógépen, mintha Angliában ennék! Sajnos nincs angliai ismerősöm, akinél külön lehetne számítógépet bérelni és innen hálózatról csatlakozni arra a gépre és úgy dolgozni....
2014. szept. 2. 03:13
6/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ennék=lennék
2014. szept. 2. 03:14
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, a VPN tökéletes! A bankszámla helyett tökéletes a SKRILL nemzetközi számla! Így megvalósítható is, csak jött egy nagy probléma, hogy Angol ID (személyi) a tuti, de ilyen ismerősöm nincs, pedig még vizetnék és havonta akár 100 fontot is, de az is érthető, hogy egy idegen nem fogja odaadni a személyiét. Igaza is van!
2014. szept. 4. 04:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!