Hogyan tudnék keresni 3 nap alatt 300 eurot repűlőjegyre?
Figyelt kérdés
Február végén kijöttem dolgozni kűlföldre, sajnos nem tudtam sok pénzt keresni a járvány miatt. Kértem segitséget és ismeretlenek segitettek, szállást kaptam meg egy épitkezésen munkát is de már ott sem engedik hogy dolgozunk. Teljesen kivagyok nincs kitől kölcsön k~rjek haza kell menjek itt nem maradhatok munka n~lkűl. A nagykövetség leszarja a problémámat, munkanélkűli segélyre sem vagyok jogosult..2020. ápr. 15. 01:17
1/4 anonim 

válasza:

Ezért nem kell meztelen pitsával külfüldre szaladgálni. Eleve rezerva pénzzel kellett volna kimenni, arra az esetre ha valami nagyon elszaródna, ráadásul kellett volna hagyni egy ötszázast arra az esetre, ha nem jönne össze, haza tudj menni. Itt van. A kérdésre a válasz: kérj otthonról pénzt, vagy valaki vegye meg neked otthonról a jegyet, vagy elmehetsz szexmunkásnak is, azok jól keresnek. Én anno 2000 euroval mentem ki.
2/4 anonim 

válasza:

Keress masik munkat. KÜlföldön vagy ember, nem Mo-n a munkanelkülisegben.
En 3 nap alatt talaltam masik 5 melot mikor megszivtam kint az egyikkel.
3/4 anonim 

válasza:

valami különleges segélyt se tudsz felvenni? nekem se járna a munkanélküli, de most egyetemistaként kaptam egy rendkívüli segélyt szociális alapon, hátha van nálad is valami amit megpályázhatsz
4/4 anonim 

válasza:

Van hazasegítő program, a követségen kérdezd meg. Valamelyik szervezet előre kifizeti, aztán ahogy tudod, visszafizeted.
Vagykérdezd meg a máltaiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!