Hogy vezessem rá finoman a barátnőmet, hogy igenis rendes munkát kéne végre keresni?
3 gyereke van, dolgozik, de feketén és nagyon minimálisan keres vele. El akar költözni a gyerekekkel a férjétől (válófélben vannak), de így semmilyen albérletet nem fog találni.
Az állandó kifogás az az, hogy nem tudja a gyerekeket hova tenni, ha betegek. A legkisebb 8 éves, szerintem otthon lehet hagyni egy influenzával, legalábbis más szülő otthon hagyja.
Való igaz, hogy nincs nagyon segítsége, néha a szomszéd tud vigyázni a gyerekekre, én már sajnos csak nagyon ritkán.
Kerek perec kimondanam, hogyha normális eletet akar a gyerekeknek teremteni akkor bizony dolgozni kell, mondtam is neki, de neki az fontosabb, hogy a gyerekekkel legyen. De könyörgöm más szülő is dolgozik gyerekek mellett,erre az a válasz, hogy ezzel nem segítek...
De közben válni akar, költözni, ellatni a gyerekeit. Megbántani nem akarom, nagyon szívesen segítenék neki, de már nem tudom hogyan.
Én a helyedben biztos eltávolodnék tőle,nem hogy még foglalkoznék a problémáival.
Az ilyen 3 gyerekes,elválós,pénztelen,jövőtlen emberek csak a zűrt meg a problémákat halmozzák állandóan.
Minek kell 3 kölyköt csinálni,amikor se pénze,se lakása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!