Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy vezessem rá finoman a...

Hogy vezessem rá finoman a barátnőmet, hogy igenis rendes munkát kéne végre keresni?

Figyelt kérdés

3 gyereke van, dolgozik, de feketén és nagyon minimálisan keres vele. El akar költözni a gyerekekkel a férjétől (válófélben vannak), de így semmilyen albérletet nem fog találni.

Az állandó kifogás az az, hogy nem tudja a gyerekeket hova tenni, ha betegek. A legkisebb 8 éves, szerintem otthon lehet hagyni egy influenzával, legalábbis más szülő otthon hagyja.

Való igaz, hogy nincs nagyon segítsége, néha a szomszéd tud vigyázni a gyerekekre, én már sajnos csak nagyon ritkán.

Kerek perec kimondanam, hogyha normális eletet akar a gyerekeknek teremteni akkor bizony dolgozni kell, mondtam is neki, de neki az fontosabb, hogy a gyerekekkel legyen. De könyörgöm más szülő is dolgozik gyerekek mellett,erre az a válasz, hogy ezzel nem segítek...

De közben válni akar, költözni, ellatni a gyerekeit. Megbántani nem akarom, nagyon szívesen segítenék neki, de már nem tudom hogyan.

2018. nov. 14. 16:20
 1/7 grafno ***** válasza:
43%
Vannak akik inkább otthon vannak pénz nélkül a gyerekkel, mint hogy elmenjen főállásba dolgozni. Nem minden a pénz.
2018. nov. 14. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
ez rendben is van, de ennyi pénzből nem fogja tudni magukat ellátni ha csak egyedül szeretné őket nevelni. Engem nem zavar, csak tőlem kér tanácsot, mert nincs pénz, hogy mi legyen, erre más válasz nincs, csak az, hogy dolgozni kell. De mindegy.
2018. nov. 14. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ezek ilyenek sajnos. a nagy anycik hozzászoknak hogy nem dolgoznak, főleg meg három gyerek után mikor folyamatosan csak a gyest kapta és otthon meresztette a s e g g é t, amíg a férje eltartotta. és utána már büdös neki a munka. szerintem te megtetted amit tudtál, de senkit nem erőltethetsz hogy legyen esze. majd boldogul ahogy tud akkor. a kölyköket mondjuk sajnálom, de ez ilyen. ezért vannak mélyszegénységben a c típusúak is. egyik se szeret dolgozni, csak elleni, ahhoz se ész se fáradság nem kell.
2018. nov. 14. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Lassan behálóz téged, és te leszel a pancser, ki más gyerekét tartja el. cserébe kapsz sinát és oboát.
2018. nov. 14. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben biztos eltávolodnék tőle,nem hogy még foglalkoznék a problémáival.

Az ilyen 3 gyerekes,elválós,pénztelen,jövőtlen emberek csak a zűrt meg a problémákat halmozzák állandóan.

Minek kell 3 kölyköt csinálni,amikor se pénze,se lakása.

2018. nov. 14. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól vigyázz, mert szerintem már tervbe van véve, hogy te leszel a következő eltartó.
2018. nov. 14. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem jön le úgy, hogy ő is nő és a barátnőjéről beszél?
2018. nov. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!