Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a lányok mégis hogyan...

Ezek a lányok mégis hogyan lesznek ilyen népszerűek?

Figyelt kérdés
Születésük óta minden körülöttük forog. Az óvodában elég csúnyák, mégis mindig ok vannak középpontban, óvonenik kedvencei. Aztán általános iskolában a legmenobb cuccokban járnak, mindenki őket majmolja. Elég csak mosolyogniuk egyet már megvettek mindenkit. Majd bekerülnek a környék híres gimnáziumaiba majd tovább folytatódik a sikersztorijuk. Van 30 másik sokkal szebb osztalytarsuk de ők csak szürke kisegerek maradnak, hiába nagy a szájuk. Ilyen ingyen fotózás olyan ingyen rendezvény. Simán elutaznak Miamiba vagy bárhova. A profilkepen meg +1000 lajk. Én ezt nem értem, komolyan nem értem. Ezek a lányok mit tudnak születésük óta amit mások nem?????? Sulis korszakombol kb 3 ilyen lányt ismerek. Hazudnék ha azt mondanám nem irigylem őket. Csak szeretném tudni, hogy mégis, hogy lettek ilyenek? Ranezel és látod, hogy mese habbal, pompa az egész élete.
2020. ápr. 14. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ezek azok a lányok akik érettségi után a legalja kategóriát fogják képezni. Kivéve ha mindezek mellett szorgalmas. Én végzős vagyok egy gimiben, van egy lány osztálytársam akiknek milliomosok a szülei és hetente jár fotózásra több százezer forintos göncökbe. Iskolába is Zara öltözékbe jár. Ennek ellenére baromira szorgalmas és nem néz le senkit semmiért. Nem dicsekszik semmivel és nem nagyzolja magát. Én szegényebb családból származom, mégis jól kijövök vele és a beszédéből is árad az intelligencia. Nagyon ritka, de legalább saját tapasztalataim alapján állíthatom, hogy létezik ilyen.
2020. ápr. 14. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Nyitottak, vidámak, barátságosak, tudnak élni a lehetőségekkel, gazdag családból származnak, megkapnak mindent. Tudják hogy mennyit számít egy mosoly vagy beszélgetés.

Ezzel szemben a legtöbb nő lenézi a férfiakat vagy saját magát, nem hajlandó kimozdulni, csak várják a szőke herceget aki majd megmenti őket. Azt hirdetik milyen jó nekik egyedül, a munkájukkal vagy hobbijukkal, közben meg a lelkük szépen lassan elhal. Erre rájönnek mondjuk 35 évesen aztán jöhet az antidepresszáns meg a pia...

Na jó lehet hogy kicsit sarkítottam.😁

2020. ápr. 14. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Lehet azért népszerűek mert nem arra megy el az energiájuk, hogy más lányok életére irigykednek, és fantáziálnak arról, hogy másoknak milyen tökéletes az élete (senkinek sem az) hanem azzal foglalkoznak, hogy kijojjenek az osztálytársaikkal/barátaikkal.

Szerintem kevésbé gagyi olyan ártalmatlan dolgokat csinálni, amik örömet okoznak neked - legyen az akár olyasmi, ami pénzbe kerül - mint ülni a facebook előtt és puszta lenézésből vagy irigységből számon tartani, hogy egy adott lány (mert mindig lányt néztek ki... lehet egy fiú osztalytars a legnagyobb takony a világon, de akkor is az lesz a baj, hogy jaaaaj egy lány fényképezi magát) mit csinál.

Jó lenne ha le tudnátok szarni más életét, pláne akkor, ha az illetőnek nincs semmi köze hozzátok. Le van szarva, hogy hány likeja van. Nem kell likeokra irigykedni. Nem kell népszerűségre irigykedni. Az egyetlen dolog ami számít, hogy legyen pár barátod, akikkel ki tudsz jönni, és akikkel tudtok jó kis emlékeket szerezni ebből az időszakból, a többi meg - mint már mondtam - le van szarva. Ha viszont ez nem megy, akkor a hiba benned van.

2020. ápr. 14. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
#2 Az egyetlen akinek antidepresszánsra lenne szüksége a törött lelke miatt, az sztem te vagy, aki ilyesmit hány ide egy valszeg gimis lány kérdése alá. Jézus....
2020. ápr. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!