Mégis hogy gondolta ezt? Mekkora embernek tarthatja magát az ilyen?
A boltban egy kiscsaj állt a péksütis pult előtt, és az illedelmesen köszönő srác üdvözletét figyelmen kívül hagyva elkezdte csettintgeve mondani hogy ő milyen fánkot meg mást kér.
A srác elkezdte neki csomagolni, közben meg folyamatosan mondta hogy haladj, gyorsabban, egy kettő. Ilyeneket mondott neki de undorító hangnemben.
Mikor ment ki komolyan gondolkoztam hogy kigáncsolom.
Alig lehetett 18 éves. Semmi drága ruha, ócska perfüm és hónaljszag. Nem volt "elit" a csaj, mégis úgy el volt magáv telve mintha ő teremtette volna a világot. Én csak 25 vagyok de ennyit rohadt volna az új generáció?
Az ilyen embereket én nagyra tartom, - széklet adag minőségében!
Speciel, újra köszöntem volna a farönk lédinek! És újra! És újra! És újra!
A. Tovább áll.
B. Dühösen, de visszaköszön. - Ezzel viszont a foglalkozás elérte célját.
C. Meglincseli a miatta tovább sort álló vásárló! - Mosolyogva mosom kezeimet.
Ha soha többé nem jön be az üzletbe emiatt egy ilyen farönk, senkit nem ér veszteség és még mehet is egy távolabbi boltba, hogy meg tudjon felelni a saját hülyeségének. Kérdezd meg, érdekel-e! Nem kötelező emberek közé járnia olyan embernek, aki antiszociális, egoista - vagy hasonló. A társadalmi érintkezésnek azonban vannak olyan alapszabályai, amelyek alól senki sem kivétel. Ez olyan alap, amit nem lehet összetéveszteni egy 20 fogásos Gundelben eltöltött, frakkos vacsorával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!