A fiúk hogy vannak a 170-175 cm lányokkal?
Kb 173 vagyok
A fiúk a magas lányokat szeretik?
Oké hogy ne legyen magasabb az adott fiúnál
De baj az ha 170 vagy 175 cm?
Magasnak érzem magam mert mjnden barátnőm 1 fejjel kisebb kb. Mindíg mondják hogy magas vagyok.
Egyesek azt is hogy valszeg sosem lesz senkim...
Én bírom a magas lányokat, na nekik fix, hogy nincs kisebbrendűségi komplexusuk.
Eddig ahány ilyet ismertem, mind normális volt.
Sőt, volt egy 190cm is, na ő teljesen eltűnt, egy végtelenül szerény, kedves lány volt. :(
Személy szerinte nekem tetszenek a magas lányok, nem okozna gondot egy nálam magasabb nőhöz se vonzódni.
A kedvencem amikor magas lányok/nők azon sírnak, hogy milyen felszínesek a pasik, mert nem mernek odamenni hozzájuk aztán ha mégis odamegy valaki aki alacsonyabb náluk úgy hajtják el, hogy szegénynek a lába se éri a földet. (true stroy)
A pasik nagyobbik részének nem leszel túl magas, kár ezen parázni az átlag valahol 180 cm körül van ha csak a fiatalokat nézzük akkor ők még magasabbak. (ugyanakkor talán lehet alacsonyabb férfi társaimnak is adni egy esélyt)
Örülnék 170-175 vagy magasabb lánynak.
24F, 185 cm
168 cm vagyok,szóval én hadilábon állok a magasabb nőkkel.
De az,hogy ezért ne találnál társat,nettó hülyeség! Rengeteg nálad magasabb/egy magas srác van.
Amúgy nem zárom ki,hogy titokban irigyek rád,és ezért próbálnak elbizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!