Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak az emberek és...

Miért utálnak az emberek és az állatok? Több lent

Figyelt kérdés
Az emberek is utálnak, mindig is ki voltam közítve, a külsőm se szép, a belsőm se fényes. Szorgalmas vagyok, tudok kedves is lenni, de ki**szottul bunkó vagyok. 🤷🏽‍♀️ Ezért meg is értem, ha az emberek utálnak. Egyszerűen ez lett a védekező képességem az ellen, hogy átb*sszanak, vagy csalódjak valakiben. Kis koromban egyeltalán nem voltam rossz tulajdonságokkal felruházva, egyszerűen n voltam divatmodell ruhákban a oviban meg az általánosban, mint egyesek. Bár ezt tudom, hogy ez piszkos gyerek/tini szokás a mások szekálása, de engem egy életre tönkretettek. Egyeltalán nincsenek barátaim. Most is ki vagyok közösítve a középiskolában. De ez tovább fog kísérni akkor is, ha már dolgozom. Egy-két melóhelyemen is volt rá példa, persze ott tudom, hogy szivatjak az újoncokat. Ebbe beletörődtem. Tudom, magamnak köszönhetem, nem tudok megváltozni, sokszor próbáltam. De abba nem tudok beletörődni, hogy imádom az állatokat, de ők elutasítanak. Viccesen hangzik, de még a saját kutyám is, a lovak is. Pedig szépen bánok velük, nem félek tőlük, imádom őket. Talán érzik rajtam az önbizalom hiányát?

2020. ápr. 13. 12:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem egy dajkalhato kutyus. 😄 Sokszor irigylem akinek még a pitbull is együtt játszik a kisgyerekkel v alszik mellette. De az előző írásomra: nem, nem bántok soha, semmilyen állatot, tehát a többi nem fél a kezemtol, mégis hátrálnak.
2020. ápr. 13. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!