Miért utálnak az emberek és az állatok? Több lent
nálam kevesebb rondább ember van, viszont szinte minden állat szeret.
Kutya sosem harapott meg, még a nagy kutyaidomárok is fogták a fejüket, amikor bementem 3 rottweiler közé, akik ott őrjöngtek. Vége az lett, hogy össze lettem nyalva.
Valamit nem jól csinálsz, ha nem adsz szeretetet, semmilyen élőlény se fog viszont szeretni.
Egészen biztos lennének illetve vannak, akik szeretnek (kinézetedtő függetlenül), de már annyira tele vagy negatív érzésekkel, hogy ezt meg sem látod, el sem hiszed. A negatívumokat pedig, amik benned vannak, jó ösztönnel megérzik az állatok. Másrészt állítólag látják az aurát is, ami ugye a folyamatos negatív érzések hatására nem túl bizalomkeltő.
A saját állataidnál is tapasztalod ezt?
Én nem értem!
Miben nyilvánul meg, hogy az állatok elutasítanak?
Pl. a kutyád?
Ha simogatni akarom otthagy(nak), elmenekül 😄
Harapja még a családtagjait is. Játszani se szeret velem.
Azért ebből még nem kellene ilyen messzemenő következtetéseket levonnod!
Van kutya, akivel nem lehet "babázni" nekem is volt ilyen, pedig a nagyon szomorú előélete miatt az egyetlen voltam a Földön, akiben megbízott.
Írod, hogy "Harapja még a családtagjait is."
Akkor a maximális szeretet nála, hogy téged viszont nem harap. Biztos van oka, hogy miért ilyen, de az ok nem az, hogy téged utál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!