Ki mit akar kezdeni az életével jelen pillanatban? Tervek vannak?
Örülök, hogy még a járvány előtt megszereztem a jogosítványomat és az angol C1-es nyelvvizsgámat és dühöngök, amiért a francia nyelvvizsgámat le kellett mondanom a kialakult helyzet miatt.
Várom, hogy megmondják, hogy lesz az érettségi és szeretném azt hinni, hogy a távoktatás nem fog rontani a tanulásomon, tekintve, hogy sokkal jobban be tudom osztani az időmet és a tanárok is segítőkészek és korrektek.
Az egyetemet külföldön tervezem, sok múlik azon, hogy ez meg fog-e valósulni, avagy nem.
Rengeteg ország van, ahova szeretnék eljutni, és idáig jól haladok a "listával". Emellett több extrém sportot is ki szeretnék próbálni, idén júniusban lett volna életem első tandemugrása, de a vírus miatt júliusig lemondtak mindent.
Igazából még abszolút nem vagyok biztos semmiben. Elég sok álmom és tervem van, a többségük valamelyik érdeklődési körömhöz köthető, ezekért teszek meg mindent, amit tudok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!