Hogyan tudnám megváltoztatni?
Először is leírnám, hogy nem nagyon érdekel ki mit csinál, de a lenti sztori már annyira felhúzott, hogy valamit csinálnom kell. Van egy lány ismerősöm, nem tanul, dolgozni csak hébe-hóba jut eszébe. Tehát itt áll egy szakmunkással, amit éppen hogy elvégzett, és mivel dolgozni nem nagyon szeret 1-2 hónapnál tovább, pasikat szed fel, gyakorlatilag az első adandó alkalommal szétdobja a lábát, 1-2 hónapot velük van, aztán rendszerint félre lép, bocsánat a kifejezésért, de kuratja magát mással. Persze ez idő alatt jól le is húzza őket, vetet magának cipőt, nadrágot, stb. Gondolnád, hogy persze ehhez kell egy hülye férfi is, én is ezt gondolnám, de végül rájöttem, hogy ezek a férfiak inkább jóhiszeműek, mint hülyék, hiszen ők hosszú távra terveztek.
Tehát hogyan tudnám megváltoztatni?
Egyszer kifoghatna egy olyan faszit, aki jól meg... Aztán még meg is veri, és beállítja a tűzhely mellé, csinál neki 3 gyereket, és havi 200 ból tengődnek. Bocsánat, én egyáltalán nem vagyok ilyen, sőt teljesen elitélem ezt és ellene vagyok, de ez csak ezt érdemelné meg.
Voltam ilyen nővel, 3-4 nap után már le feküdt velem, pénzt kert ruhára és meg benzinre is, vacsiztunk együtt stb...
Nem járt suliba és a munka sem tartozot a kedvelt időtöltései közzé. ::(( kifogás mindig volt de a lustaság győzött.
Nagyon szép lány volt ::)) az biztos és ezt ő tudta is.
De én ezt tudtam hogy ő ilyen, pont olyan volt mintha k...v..al lettem volna.
Nem volt senkim sem, van pénzem , akkor miért ne.
Ő ilyen... majd meg változik ha akar.
Te most itt keresel neki partnert aki meg fogja változtatni?
Van szülői, rokoni támogatása? Ők mit szólnak hozzá? Nagyon nehéz egy ilyen valakinek az agyát átprogramozni, hogy végre gondolkodjon vele.
A munka egy megoldás lenne számára, ahol egy erős kezű vezető nem hagyná, hogy linkeskedjen. E mellett valami "fedélzeti" problémája is lehet, hogy állandóan pasizik, így ezt egy megfelelő szakemberrel kezelni kellene (pszichológus).
Piálni nem piál?
Az, hogy állandóan pasizik, valami hiányt mutat az életében (ha csak nem agyi probléma).
Mi közöd van hozzá? Gondolom, irigyled.... Törődj a magad dolgával.
72N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!