Hogy Hogy a chatelés, chatoldalak minősége ennyire leromlott?
Figyelt kérdés
Régen ez is jobb volt (mint minden.)2020. ápr. 12. 19:27
1/2 anonim válasza:
Régen az emberek is normálisabbak voltak, nyilván voltak akkor is érdekemberek, meg bunkók, de nem ennyien, mint most. Ma az számít furcsa embernek, akit nem az érdekei mozgatnak, és nem bunkó.
2/2 anonim válasza:
Sztem ez elég összetett kérdés.
van igazság abban, amit az első írt, régen tényleg normálisabb emberek voltak.
beszélgetni már tudnak annyira az emberek, és inkább a külsőségekre épülő oldalak népszerűek.
de igazából a chatek felett eljárt az idő. 30 vagyok, akikkel ezeken az oldalakon megismerkedtem, már rég otthagyták.
vagy külföldre költöztek, vagy többet dolgoznak, és utánpótlás már nincs, mert a mai fiatalokat már nem érdekli a chat.
aztán: ezeken az oldalakon semmilyen értelmes fejlesztés nem volt az utóbbi időben, miközben olyan oldalak jelentek meg, mint a facebook, insta. sőt, a túlzásba vitt moderáció is sok embert elüldözött.
a gyalogló.hu meg 2 éve annyira beképzelt, amatőr társaság vette át, hogy azóta zuhanórepülésben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!