Tényleg ennyire nehéz jó beszélőpartnert találni?
A kérdésem az lenne, hogy az emberek miért szűkszavúak egy beszélgetés/chatelés közben? És miért nem hosszasan írnak ha állítólag van kedvük a kommunikációhoz? Ez annyira lelombozó tud lenni...
Akármit kérdezek/írok a válaszuk 2 szó, és nem értem miért, ha mindig keresik a társaságom, ez meg összezavaró. :D
Sajnos ez a legnehezebb... :)
Én már belefáradtam ebbe, már nem keresem a miérteket és nem is bánt annyira (!), mint régen.
Hát nem könnyű :/
Mostanában egyre nehezebben találok jó beszélgetőpartnert, csak néha néha valakit :/
Igen.
1,A magyar oldalakra főleg már csak frusztrált prolik járnak fel kiadni a gőzt, kötekedni.
2, a külföldi és magyar cseteket is a többség flörtre, partnerkeresésre használják, akkor is, ha nem vallják be.
3, a legtöbb ember végtelenül unalmas, és beszélgetni nem sem tud. most is bent vagyok egy magyar cseten, 30as 40es nők vihognak a semmin, locsognak. komoly beszélgetés ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!