Miért nem mindegy a vásárlónak, hogy milyen felvágottat ad a csemegepultos?
Ma elkezdett beszólogatni a bunkó vásárló az eladónak, hogy ne szeletelje bele a szalámi végét. Meg azt a szeletet ne tegye bele, mert el van szakadva.
Miért nem mindegy, hogy hogy néz ki a felvágott? Egy helyre megy, nem? Meg reggelre úgyis sz@r lesz belőle.
150 centi magas árufeltöltő, aki nőt fotón látott? Ejnye, ezek az előítéletek. Magyar e vagy? Az hát. Azok ilyen patkányok, hogy 2 mondat után mindent tudnak a másik emberről.
Örülök kedves, ha minden úgy alakul, ahogy eltervezed. Képzeld! Nem vagy egyedül. mert nekem is :) Sőt! Még sokszor jobban is.
Ben_10. Egy pondró vagy. Az ilyenek szerencsére hamar döglenek. Egy sikátorban, munka nélkül. Bár előtte még jól szétzúzzák a fejed is.
Ha igaz lenne. De a valóságban persze meg sem bírnál mukkani.
Szerencsére nem a valóságban vagyunk :) nem állnék eléd, mert arra sem vagy méltó, épp ahogy semelyik ember sem. Egyébként a való életben csendes gyilkos típus vagyok. Akkor döföm hátba az embereket, amikor legkevésbé számítanak rá, amikor már elnyertem a bizalmukat.
Össze sem számolom hány embernek ártottam már. Akár csak ezen a héten. Hogy hány embert jelentettem fel névtelenül, hányszor hívtam emberekre a rendőrséget névtelenül, hányan vesztették el az állásukat miattam. ha meg nem is miattam, akkor is benne volt a kezem, ha csak kicsit is.
Nem a valóságban vagyunk. Semmi fegyvered ellenem. Nem tudod, hogy ki vagyok és soha nem is fogod megtudni :) szóval forrtyogj szépen a levedben és mérgeskedj. Többet úgy sem tehetsz. ;) Se te, se senki más, ellenem :D Kegyetlen az élet. Van az úgy. Nálam nem kegyetlenebb.
A 28-as válaszolónak van igaza!
Borzalmas egy alak lehet, aki azt hiszi vannak barátai, vagy a családból bárki is szereti, miközben max maga szerelmes magába... Szánalmas! Az ilyen nem változik, nem is fog. El kell kerülni, oszt kész! Magában forrtyoghat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!