A csemegepultos munka mennyire nehéz, bonyolult?
Úgy tűnik felvesznek egy helyi boltba,csemegepultnál kell majd kiszolgálnom a vásárlókat és árufeltöltői feladataim is lesznek. Még soha nem dolgoztam ebben a munkakörben, eddig még csak kasszás voltam. (diákmunka) Ott egyszerű volt, a már becsomagolt húsról beszkenneltem a vonalkódot. Eléggé ideges vagyok, nem fogom tudni mit kérnek a vásárlók, nem annyi mennyiséget adok az áruból amennyit kérnek stb.
Rengeteg féle párizsik, szalámik, kolbászok.
Nem vagyok oda értük szóval még vásárlói szinten se nagyon tudom ezeket a termékeket. Gyorsan megtanulható vagy inkább hagyjam az egészet ? Első állásom lenne.

de ahova felvesznek ott tudják hogy nem dolgoztál még ebben a munkakörben..?
Ha lesz betanulási időszak,és közben lesz valaki melletted akkor párnap alatt belejössz,de ha rögtön egyedül hagynak akkor biztos kudarc lesz

Jajj istenem... nem agysebésznek vettek fel te szegény pára!
Túlzottan ráparázol, ezt mindenki meg tudja csinálni. Ha nem tudod melyik szalámiról beszél a vendég akkor ráböksz és megkérdezed hogy ez?

Én pultban is diákmelóztam. Soha többet. :D
Ha kezdő vagy úgyis beraknak melléd valakit pár napra. Megmutatja mit hogy kell csinálni, hogy csomagold be stb. de segíteni fog munka közben is ha valami nem megy.
Várd meg a vevőt amíg megmondja mit kér, aztán kérd meg hogy bökjön rá melyik az. Így könnyebben megtanulod. 2-3 nap alatt belejössz.

Hamar bele lehet jönni, meg majd elmondanak mindent úgyis :) Nyilván első nap nem fogod tudni mindegyik terméket, meg a kódokat (nálunk amúgy a kódokat a táblák hátuljára írjuk fel, nem tudom nálatok hogy lesz) de 1-2 hét alatt bele lehet elég jól jönni.
Üdv, egy csemegepultos.

Remélhetőleg lesz betanítàs, ès lesz aki majd elmond ès megmutat mindent. Nekem nem volt amikor én dolgoztam multiban, ebből adódóan nem is tudtam semmit.
Majd a mérleget megtanítják hasznàlni, meg a szeletelőt és ennyi. Aztán ha valaki kér xy felvàgottat, megkéred a vevőt az elején, hogy mutasson már rá, mert te nem látod. Szeled, mèred, cimke és kiadod. Nem lesz nehéz, nyugi! :) Pár nap alatt már fejből fogod tudni a termèkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!