Nektek mely pasik a sármosabbak?
Spanyol, olasz, arab, ausztrál, kanadai?
Azért ezeket soroltam fel, mert tán ezen nemzetek között vannak a legvonzóbb férfiak.
Azt hittem konkrét ismertebb embereket fogsz felsorolni.
Hát, nem vagyok egy nagy balos libsi, de őszintén mondom, nem hinném, hogy ezt nemzetiségre bontva meg lehetne válaszolni.
Szerintem is egyéni dolog.
Az arabok engem kifejezetten taszítanak.
Kanadaiakkal nincs tapasztalatom.
Spanyol és ausztrál barátaim is vannak, ők mind nagyon jófejek, de köztük is előfordul mindenféle ember.
A barátom olasz, és szerintem ezzel el is árultam a választ.
Most ne haragudj, de ez milyen kérdés? Mindegyik nemzetben van sok sármos, meg sok nem sármos pasi.
Amúgy is, ha látnál egy férfit, azt még meg tudnád talán mondani, ha arab. De azt, hogy spanyol, olasz, ausztrál vagy kanadai... azt nem. Ezek teljesen hasonlóan kinéző nemzetek, általában fehér emberek (olaszoknál, spanyoloknál talán van több kicsit kreol, de nagy részük ugyanolyan fehér nép, mint a magyar). Még ha azt kérdeznéd, hogy nekünk kik jönnek be gyakrabban, a feketék vagy az ázsiaiak, arra lehetne válaszolni.
Számomra így értelmetlen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!