Pasik! Nektek milyen alkatú nők tetszenek? Lehet hasonlitani hiressegehez.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 15:04
1/10 anonim válasza:
Alakra tökmindegy. Azert mivel nem egy ismerösöm jart úgy, hogy elvette a legveknyabb nőt, szülés utan meg olyan ducik lettek, hogy az csak na. Igy nem erdekel az alkat, jobban erdekel, hogy a hangja ne idegesítsen, lehessen vele hülyeskedni, elviseljük egymas tarsaságát. Számára is megfelelő partner legyek.
2/10 anonim válasza:
Átlagos, kedves külsejű, pl Emily Blunt.
3/10 anonim válasza:
Nincs fix alkat. Többféle is bejön, ha az illető ad magára és az alkathoz megfelelően öltözik. Bejön pl. Bella Thorne és Ariel Winter is.
4/10 anonim válasza:
Nekem is mindegy, akárcsak 1-nek.
Pont tegnap néztem egy rövidfilmet, egy dagi lányt szivat 3 lány, akikkel a végén elég durva dolog történik.
https://www.youtube.com/watch?v=WHgh2ajazTw&t=607s
1000x inkább a dagi lányt választottam volna, mint azt a 3 .......ot.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
De a Little Big énekesnője, Sonya is ku rvajó nő
Legalábbis nekem
10/10 anonim válasza:
Egyetertek 4 essel, imadom a ducikat :) 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!