Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek rossz dolog, ha...

Szerintetek rossz dolog, ha nincs valakinek jogosítványa?

Figyelt kérdés
Pénze lenne rá, és időt is tudna szakítani, de túl sok fáradalomnak tartja a kresz tanulást (és túl bonyolultnak), ezért soha nem vág bele.

2020. ápr. 9. 23:52
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
87%

Épp egy órája kérdeztem barátnőmet, hogy mikor akar beiratkozni KRESZ- re. Azt felelte: "Jaa, lassan be kell. " Mondom nem muszáj. Válasz: "De meg kell csinálni a jogsit." Elmgyaráztam neki , hogy ezt nem kell.. Ez nem egy olyan dolog amit muszáj. Az autóvezetést addog ne tanulja senki amig nem érdekli, amig nem vágyik vezetni, mert akkor nem fog jó sofőr válni belőle csak frusztrált.

A kocsi olyan , mint egy fegyver, ölni lehet vele, úgy ne vezessünk , hogy valójában nem élvezzük, csak "meg kell tanulni"..

2020. máj. 31. 16:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a rossz, ha valakinek nincs jogosítványa, hanem az, ha lustaságból nem szerzi meg, mivel ez a lustaság az élet egyéb területén is előkerül.

Mi, nők szeretjük az illúziót, hogy a férfi lovagiasan bánik velünk, ebből kifolyólag azt a képzetet, hogy hazafuvaroz bennünket egy randi után, elvisz bevásárolni, és utána együtt főzőcskézünk, vagy akármi :D

Legalább felajánlja.

Ez azt sugallja, hogy fontos vagyok neki.

Ebből kiindulva nekem volt már olyan pasim, aki maga kocsival érkezett a randi helyszínére, nekem pedig szakadó esőben kellett bebuszozni oda - Tudom, az emancipáció korát éljük, de nekem akkor nagyon fájt, hogy nem képes megkérdezni sem, hogy elugorjon-e értem.

Másfelől nekem van jogsim, mert annak idején az egykori főnököm kirúgással fenyegetett, ha nem szerzem meg.

Mindig utáltam vezetni. Nekem félelmetes. Nagyobb felelősség, mint amit vállalni tudok. És nagyobb kiadás is.

2 éve lejárt az akkor megszerzett jogsi, és nem hosszabbíttattam meg.

Én nem vagyok alkalmas a vezetésre.

2020. máj. 31. 16:16
 23/29 anonim válasza:
27%
Na Rákosi alatt 1948-1956-ig bezzeg nem volt autó! Akkor nem lehetett uraskodni! Volt tömegközlekedés, bicikli meg gyalog. Jó volt? jó volt! Pláne ha nem lehet mindenkinek akkor miért legyen csak egyeseknek?
2020. máj. 31. 16:59
 24/29 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog a világon. Gyerekkorom óta autóra vágyom, már akkor is éjjel-nappal autókkal kapcsolatos magazinokat és könyveket bújtam, de sajnos nem lehet jogsim. Lelkemet eladnàm pedig, csak azért, hogy vezethessek, de az oktatóm szerint engem nem lehet megtanítani...
2020. máj. 31. 17:11
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

ápr. 10. 02:18

rák

2020. máj. 31. 20:28
 26/29 anonim válasza:
100%
Én is untam tanulni a törvényeket, és magamnak fizettem a jogsit. Jelenleg kamionsofőr vagyok, szerintem a mai világban a sofőrkönyv nagyon fontos és nagyon nagy előny minden téren az életben. Szerintem, ha meg van rá a lehetőség és a pénz akkor nagy baklövés lenne nem megcsinálni csak azért mert unod törvényeket tanulni. Egyáltalán mem nehéz, csak rávenni magad nehéz esteleg.
2020. máj. 31. 20:33
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sincs jogsim, egyrészt pénz miatt, másrészt nem igazán szeretnék vezetni. Jól bírom a sétát, ha nagyon messzire megyek, akkor tömegközlekedés, de csak ha nagyon muszáj. :)

24/L

2020. jún. 1. 00:45
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jó olvasni a történeteiteket.

Már 3 hónapja itthon vagyok, és itthon leszek még kb 2 hónapig. Úgy néz ki elfogom kezdeni a kreszt, bár nem sok esélyt látok rá, hogy sikerülni fog

2020. jún. 1. 14:20
 29/29 anonim válasza:

Elkezdted azóta? :D

A KRESZ és az elsősegély vizsga egyáltalán nem vészes, ami neccesebb lehet, az a forgalmi vizsga.

Egyébként ez tényleg nem olyan, hogy kötelező megcsinálni, de az tény, hogy ad egyfajta mobilitást és rugalmasságot.

2020. jún. 23. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!