Szerintetek rossz dolog, ha nincs valakinek jogosítványa?
Nekem 36 évesen nincs jogsim. Annak idején belekezdtem, a kresz meg a rutin ment is, de forgalomban nem szerettem vezetni, túl stresszes volt nekem, úgyhogy inkább lemondtam róla.
Budapest belvárosában lakom, minden sarkon van bolt, két hétre bevásárolok magamra két szatyorral. A munkahelyem 20 perc séta, ezt kár is lenne kihagyni, jólesik reggel-este. Egyedül macskaalmot szerezni macerásabb, de azt is megoldom, edzek, úgyhogy nem volt para a múltkor a 20 kilósat se hazahozni :D
Egyébként sajnálnám az autóra a pénzt azért, hogy csak az utcában álljon, es havonta egyszer használjam, kb másokat veszélyeztetve a rutintalanságommal.
Szóval nincs jogsim, és sosem érzem a hiányát. Ha nagyritkán nagyon autóval kéne menni valahová, hívok egy taxit.
Majdnem 50 éves koromig nem volt jogosítványom. Nem volt rá szükségem. Boldogultam én kocsi nélkül is. 14évvel ezelőtt Angliába költöztem. Itt se kellett jogosítvány. Minden ahogy mondani szokták " a számban volt" Munkahelyem is 50 perc gyalogútra volt, így mindig gyalogoltam. Végül mégiscsak letettem, mert mi mindig kocsival mentünk haza, és ahogy telnek az idők a férjem egyre nehezebben vezette le Angliából Magyarországra az útat. Ma már ha megyünk haza, felváltva vezetünk. ( persze ahogy eddig, most is megállunk valahol éjszakára) De ezen kívül, én nem nagyon vezetek, mert nem is igazán szeretek vezetni.
Én úgy vagyok vele, hogy vannak akik leélnek egy egész életet jogosítvány nélkül, és ezáltal nem lesznek rossz emberek.
Vannak barátaim akiknek 5-10-20-30 éve van jogsijuk a fiúk mélyén ( hacsak le nem járt már) Letették a jogsit, de nem vezettek soha. A lányeg, hogy elmondhassák van jogsijuk.
A lustaság a rossz, nem az, hogy nincs jogsid. Nekem sokkal egyszerűbb, nem kell buszoznom,ez így egyszerűbb, főleg ha olyan helyen laksz, ahol nem nagyon jár busz (szerencsére én nem ilyen helyen lakom)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!