Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz, hogy 21 éves...

Mennyire gáz, hogy 21 éves fiuként nagyon érzékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Szinte pár bántó szó után majdnem elsírom magam.
2020. ápr. 9. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki bántott?
2020. ápr. 9. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Túlérzékeny lehetsz.
2020. ápr. 9. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak nem praktikus.
2020. ápr. 9. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a gond, hogy gáz, hanem az, hogy az életben nagyon sok bántó szó fog érni, és akkor még finoman fogalmaztam.
2020. ápr. 9. 21:40
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Ha lány lennél is gáz lenne.
2020. ápr. 9. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon gáz.
2020. ápr. 9. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon sok bántó szöveget fogsz még kapni az életben, de meg kellene tanulnod a helyén kezelned ezeket mert nagyon meg fogja keseríteni az életed. Nem baj ha nem tudsz visszaszólni/nem akarsz, sokszor egyébként nem is indokolt, de legalább ne vedd a szívedre ennyire. Tanuld meg izolálni a negatív megjegyzéseket és összpontosíts az életed sínen tartására.

Egyébként én is érzékenyebb típus vagyok de én olyan értelemben, hogy elsírom magam a drámai filmeken illetve esküvőket se bírom ki könnycsepp nélkül. Gyermekszületést is megkönnyezem. De ha beszólnak azon csak nevetek pedig anno általános iskolában kaptam durva megjegyzéseket, de vagy visszaszóltam vagy csak elengedtem a fülem mellett. Sose döntöttek le a kritikák.

2020. ápr. 9. 22:24
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

A Kérdező nem viccelt, hogy érzékeny. :D Privát üzenetben minősíthetetlen hangnemben írt, mert azt merészeltem írni, hogy gáz.

Tudod mit, Kérdező: ettől csak még szánalmasabb lettél. Egy nevetséges kis bohóc. Nevetek rajtad. Nevet mindenki. :D

2020. ápr. 9. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

#8, én rajtad is nevetek

Egyébként tényleg nem gáz, de nehezebb lesz így az életed, ha nem változtatsz.

2020. ápr. 9. 23:15
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

9-es, te mit szólsz bele? Nem is láttad, hogyan és mit írt nekem. Ide sem tudom bemásolni, mert nyomdafestéket nem tűrő.

Olyanra ne reagálj, amit nem tudsz. Egy pszichopatát védesz.

2020. ápr. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!