Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észleltetek hasonlót, vagy én...

Észleltetek hasonlót, vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Kornyezetemben tobb olyan jomodu hazaspar van, akik nem az iskolai vegzettseguknek koszonhetik, hogy jol elnek. Eleg sok esetben a holgy (szerintem) azzal kompenzal, hogs betegesen takarit, a normalisnal tobbet (2 naponta szonyegmosas, non stop mosogep megy, pedig ketten elnek, stb...)

En ertelmisegi vagyok, eend es tisztasag van korulottem, mielott felreertenetek.

Nem bantani szeretnek ezzel barkit, csak erdekel, vajon mas is tapasztal-e hasonlot.

2020. ápr. 9. 11:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Hallom a mosógépet" 🤔🤨 oké, gratula. Én is heti többször mosok, pedig nem kompenzálok semmit. Simán csak a halálom, amikor sok a szennyes.

Egyébként én is telefonról írok, csak 2 másodpercnél tovább tartom az ujjam a betűn és azonnal ékezetes lesz.

2020. ápr. 14. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!