Miért van az hogy egy huszonéves lány "koravén"?
Ismerek egy lányt, huszonéves és esküszöm nagyon öregesen viselkedik :)) Még a viccet sem érti s minden idejét a tanulásra fordítja és nagyon aggódó típus, nem tud kikapcsolódni soha.
És egyébként "szent".
Csak ennyi igazából mert nincs kedvem többet írni.
Miért gondolod, hogy a kora miatt ilyen?? Talán ilyen a személyisége...
Ismertem ilyen embert tízenévesek körében is, egyszerūen csak ilyen alapból a jelleme, szerintem semmi köze ahhoz, hogy hány éves...
Szerintem a lányok valamiért alapból jobban hajlamosak erre a pasiknál, hogy a fiatalkoruk ellenére nagyon erőltessék ezt a komolykodó felnőtt stílust. Nem véletlenül akar minden második lány manapság 25 éves kor alatt férjhez menni, meg babát szülni.
Nekem is emiatt szakadt meg a barátságom egy régi lánybarátommal, amiért ő a huszonéves kora ellenére úgy viselkedett már, mint egy megfáradt, kiégett negyvenéves, és személyiségileg borzasztóan eltávolodtunk egymástól.
Köszönöm a válaszokat!
07:44 igazad lehet, köszönöm.
Huszonéves vagyok, nő.
Sokszor nem értem a viccet, igazából leginkább a helyzetpoénokkal van bajom az autiságom miatt.
Minden időm a tanulásra megy el.
Eleinte szigorú neveltetés, aztán megfelelési kényszer (saját magamnak is, mivel mindenben gyenge vagyok, testileg és lelkileg is).
Nomeg a szellemi dolgok érdekelnek, pláne a reál.
Az elmúlt szűk 2 évben pedig programozónak képzem át magam, ha valaki munka mellett csinálja ezt, nem sok élete marad.
Szentnek mostmár(!) nem nevezném magamat, szeretek inni is pl, káromkodom, olykor szókimondó vagyok.
Iszonyú szorgalom és megfelelési kényszer van bennem, több évbe telt, mire sikerült _valamennyire_ jól használnom ezt.
Ez lehet a kérdés alanyánál is.
Remélem amúgy nem rólam írtad ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!