Hasonlítgatom magam az exem új barátnőjéhez, mit tegyek?
Hasonló érdeklődésű, nem is csúnya, nagyon okos mert felvették egy elit amerikai egyetemre...ahova nem akárki jut be sőt
Mikor ezt megláttam nagyon rosszul éreztem magam, hasonlítgattam magam mennyivel okosabb lehet ha oda felvettèk, (gazdagok is) én mennyivel kevesebb vagyok, én is a legjobb egyetemen fogok idehaza tanulni de mégis semminek éreztem magam emellett...meg sportol stb
Nekem is rengeteg célom van már rengeteg mindent megtettem magamért ami nem átlagos, amit választottam abban a legjobb szeretnék lenni de mégis jobbat talált nálam az exem...okosabbat
És nem tudom hogy tudnék ezen továbblépni?
Nem sajnálom tőle és nem bántom, de fáj h kb labdába se rúghatnék mellette
Ugyan már :D ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani.
Te viszont foglalkozz a saját életeddel. Mindig lesz, aki nálad gazdagabb, okosabb, szebb. De találhatsz valakit, akinek mégis te leszel a legcsodálatosabb a világon.
Oh dehogy! Csak visszaneztem a regi kerdeseim es igy jutott eszembe. Amugy szokott eszembe jutni meg, de jelenleg egy komolynak tuno kapcsolatba kezdek belelepni. Viszont vicces volt visszanezni a regi kerdeseim:)
Egy arany embert kaptam ki! Es tudod igazad volt kedves utolso. Letoroltem mindenhonnan, de a sors ironiaja, hogy majdnem ket evvel kesobb,szeptemberben veletlen talalkoztunk.
Nagyon apolatlan, kover es igenytelen lett,marcsak arnyeka onmaganak
Az elet radobbentett mennyivel tobbet erdemeltem nala! Sajnos az akkori elso szerelem erzesem a mai napig ossze tud zavarni amit iranta ereztem, de az csak illuzio, idealizacio volt!
A srac akivel most alakulok, szoval eletemben nem bant meg ilyen jol velem senki. Es azt gondolom, jo pelda erre hogy tenyleg mennyivel jobbat kaphat az ember csak elkell engedni a regi dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!