Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hasonlítgatom magam az exem...

Hasonlítgatom magam az exem új barátnőjéhez, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hasonló érdeklődésű, nem is csúnya, nagyon okos mert felvették egy elit amerikai egyetemre...ahova nem akárki jut be sőt

Mikor ezt megláttam nagyon rosszul éreztem magam, hasonlítgattam magam mennyivel okosabb lehet ha oda felvettèk, (gazdagok is) én mennyivel kevesebb vagyok, én is a legjobb egyetemen fogok idehaza tanulni de mégis semminek éreztem magam emellett...meg sportol stb

Nekem is rengeteg célom van már rengeteg mindent megtettem magamért ami nem átlagos, amit választottam abban a legjobb szeretnék lenni de mégis jobbat talált nálam az exem...okosabbat

És nem tudom hogy tudnék ezen továbblépni?

Nem sajnálom tőle és nem bántom, de fáj h kb labdába se rúghatnék mellette

2020. ápr. 6. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt beszéld meg valamelyik közeli rokonoddal/barátnőddel.

Ha nem tudsz továbblépni, ottmaradsz az út szélén.

Meg kell tanulnod elengedni, különben nem bírod hosszú távon.

2020. ápr. 6. 19:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne hasonlítgasd magad hozzá. Mit érdekel téged, kivel van az EXED?
2020. ápr. 6. 19:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyéniség vagy, csak magadnak ártasz ha hasonlítgatod magad másokhoz, gondolom gyerekkorodban is ezt tették veled és ezrért ez az automatizmus.
2020. ápr. 6. 19:33
 4/16 A kérdező kommentje:

Igyekszek nem magamra venni...sok ido volt mire tovabbleptem rajta es tudjatok mikyen rossz erzes volt eleve ezt latni,? Erre a lanyra cserelt le engem aki en is lehetnek csak ezerszer jobb es okosabb formaban

Azert nehez ezt feldolgozni, foleg hogy vilagrangsori legjobb 5 egyetem közul ment az egyikre

En meg igy ...en is intelligens ambiciozus vagyok tele celokkal de ez megsem kozeliti egy amerikai elit egyetemi szinvonalat

2020. ápr. 6. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak az alábbi kérdèseket?

Nyersz azzal ha őrlöd magad? NEM.

Nyersz azzal ha a barátodra gondolsz? NEM.

És ami még fontosabb: A KÖZELÉBE SE MENJ A FACEBOOK/INSTA/... PROFILJÁNAK!

Ha ránézel, újra kezdődik minden elölről, ezért ne tedd!

2020. ápr. 6. 19:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt vajon hogyan fogadtad volna, ha egy hülyébbre és rondábbra cserélt volna le az exed??

Akkor meg az lenne a bajod!

2020. ápr. 7. 00:11
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Teljes mértékben megértelek.

Amúgy egy ember nem csak abból áll, hogy hova jár egyetemre, meg mennyi pénze van. Ha vannak elviselhetetlen rigojái, vagy ha személyiségben nem illenek össze akkor kuka az egész. Szóval nem az egyetem, sport, és anyagi helyzet dönti el, hogy meddig lesznek együtt, hanem a személyiség. Nyilván imponáló a másik nemnél, ha intelligens, sportol, és szorgalmas a másik személy, de ha ütik egymást személyiségben, akkor nincs miről beszélni. De neked sem kell szégyenkezned mint ahogy mondod. Egyszerűen ne mérd magad senkihez, légy önmagad mindig és ha valakinek vonzó leszel, biztos imponálni fog neki, hogy szorgalmas vagy, nyilván te is hasonlót keresel, de nem ez fog vele összetartani. Ez csak első benyomás.

Az ex az meg ex. Veled volt mert akkor szerettétek egymást, valamiért elmúlt, ezt el kell fogadni.

2020. ápr. 7. 08:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Hàt ha az ember nagyon el is üt az exektöl nem igen esélyes hosszu tavu kaocsolat.

Az én exem exe pl amolyan tenyeres talpas elhizott tanulatlan lany volt. En meg a tanult "deszka"sportolos tipus. Ugy nem is értettem. De amikor mellettem kezdett dicsergetni tölem bö 10 èvvel idösebb "meglett"anyàkat is, màr kezdte az önbizalmam is tönkrevàgni.

Es szakitottunk.

Na hogy néz ki a kövi nöje? Az a tenyeres talpas tipus..

2020. ápr. 14. 19:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen. Nekem életem nagy szerelme, akivel egy életet tudtam volna leélni, szintén olyan csajt vett feleségül, aki se nem jobb, se nem okosabb nálam, csak kettővel több melle van, mig én egy meleg srác vagyok.

Átélem a helyzetedet, az ember csak azt kérdezgeti, miért ő, és miért nem én.

Ez van. El kell fogadni, vagy belerokkansz.

2020. ápr. 14. 20:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha a lány amerikába megy tanulni, akkor szerinted meddig fog tartani a kapcsolatuk?
2020. ápr. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!