Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek hogy ne érezzem...

Mit tegyek hogy ne érezzem magam rosszul ha egy nálam szebb lányt látok?

Figyelt kérdés

Ott van például a párom volt barátnője. Ritka szép lány és én ebbe beleőrülök. Nem az az átlagosan szép hanem tényleg tökéletes a külseje smink nélkül, természetesen is. Hosszú haj, szép bájos arc, sehol egy pattanás, a száját is annyira irigylem mert nekem vekony és kicsi, az övének meg olyan szép formája van amilyenre mindig vágytam. Kis pisze orra van, az enyémen meg van egy kis pukli.

Mindenki oda van érte. Ha kisminkelem magam még akkor sem vagyok fele olyan szép se mint ő smink nélkül.

Mindig szomorú leszek ha meglátom az utcán. Próbálok nem kattogni ezen de valahogy nem tudok nem elkeseredett lenni.

De nem csak vele kapcsolatban van így. Ha elmegyünk együtt valahova és látok egy szép lányt akkor rám jön a szorongás, rögtön összehasonlítom magam vele.

A párom ezt nem tudja, tudom hogy ez nem normális dolog ezért nem is akarom ezt neki elmondani.

Nem tudom így elengedni magam ha elmegyünk szórakozni mert mindig van egy szebb lány és arra gondolok hogy ő mennyivel jobban illene a páromhoz mint én és biztos ő is erre gondol. Szerintem túl helyes ahoz hogy egy ilyen lánnyal legyen mint én.

Tökéletes akarok lenni de soha nem leszek az.

19/L

2020. ápr. 5. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Na most akkor képzeld el, hogy mennyivel rosszabb lehet a pasiknak.

Minden nap látnak egy csomó jobbnál jobb nőt az utcán...

...azután mehetnek haza a lelakott feleségükhöz.

2020. ápr. 8. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!