Rosszul esne ha a discoban mikor a baratnőddel dumalsz odajönne egy pasi es azt mondana minden átmenet nélkül nektek hogy a baratnőd szebb csinibb, rádnézne lesajnálóan s hozzátenné de sokkal sokkal szebb és le is lépne ezzel?
Ne, még véletlenül sem lehet kiakasztani-.-" Szerinted melyik csajnak esne ez jól?! Nyilván mindegyik majd kiugrana a bőréből ha így ezzel a szöveggel állítana elé egy pasi...Pusztán maga a lesajnáló tekintet is sz.rul esne, szöveg nélkül.
Am gondolom pasi vagy?!
Ha nyilvánvalóan nem igaz, akkor egyikük sem hinné el.
AMúgy én nem foglalkoznék vele, normális ember nem viselkedik így, a hülyék meg nem érdekelnek.
egy normális barátnő ilyenkor kiáll a másikért, és jól lealázzák a kis suttyót.
egy értelmes lánynak, akiknek nem minden a külső, és nem ez alapján éli az életét, meg sem kottyan egy ilyen szöveg.
pl. az én barátnőim sokkal szebbek nálam, szóval visszakérdeznék hogy tud-e mondani valami újdonságot is, vagy elhúz jó messzire? :P
Csak szerintem szánalmas, hogy valaki a "barátnőjé"vel ilyet akar csinálni??
oké, hogy nagyképű, vagy mittudomén - de akkor meg miért a barátnőd?
gondolkodj már el, hány éves vagy, 12?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!