Miért élvezem ezt az egész COVID-19 helyzetet? Velem lehet a gond, vagy jól látom a dolgokat? (többi lent)
Nagyon ellentmondásos. Azért tetszhet nekem ez a dolog, mert még fiatal vagyok? 23 évesen nem gyerek ugyan, de az értékrendem még gondolom nem az igazi. Valahogy úgy érzem, hogy most a dolgok visszaállnak a valódi helyükre. A dolgok értéke belerázódik abba a pozícióba, ahova eredetileg is tartozik (úgy mint étel, ital, közlekedés, szolgáltatások, szabadidős lehetőségek, a mindennapi kényelem értéke). Nem tudom mennyire érthető, nem provokálni akarok, csak nem tudom kifejezni hogy mit érzek, mert nem éppen leírható.
Van ilyen "világvége-zsizsegés" jelenség a pszichológiában? Vagy mi ez? Élvezem, hogy járhatok dolgozni, hogy van félretett pénzem, hogy tudok vásárolni, hogy fizikailag jó formában vagyok. Ezeket eddig természetesnek vettem, de most jobban megbecsülöm.
NEM (!) felvágás, miszerint "hehe nekem van munkám" meg ehhez hasonlók, szóval aki le szeretne támadni, inkább keressen másik célpontot. Csak példákat hoztam, hogy miket értékelek jobban, mert nem tudom máshogy megfogalmazni.
Előre is köszi a válaszokat!
"Nem gondolom magamat érinthetetlennek, voltam már életveszélyes állapotban." - Ha elolvastad volna amit leírtam egyel előtted, nem kellett volna megkérdezned.
NEM érzem magamat érinthetetlennek. Nem vagyok hülye, reaális a világnézetem, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Nem érzem magam gyerekesnek, és a szociális életem is pezsgett a járvány előtt. Rengetegen szeretnek, sok barátom van. De ha így látod lehet igazad van, én nen tudhatom.
Érzem a súlyát, csak megvan ez a hangulat amit nem tudtam hova tenni.
Nincs gond, csak pozitívan éled meg. Nekem is van munkám, bár ettől függetlenül ugyanúgy utálom mint eddig, szóval ezen nem változtat. Nekem is van félretett pénzem, élvezem is, hogy van, hogy kaparok már mióta, gyűjtök, viszont ha nem muszáj egy rágót nem veszek. Most tanfolyamot csinálok, ami amúgy is távoktatásos, szóval ezen a vírus nem változtatna, munkába meg ugyanúgy menni kell. Ami miatt kimozdultam itthonról az max iszogatás, munka túrázás meg kutyasétáltatás volt, esetleg rokonozás. Most ez utóbbi nem lehet. Én is élvezem ezt a helyzetet önmagában, bár kicsit frusztrál, olyan diktatúra szagú, hogy nincs meg az a szabadság mint eddig.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!