Van itt valaki, aki évek óta nem mosott fogat? Őszintén! :D
Sziasztok!
Onnan jött a kérdés, hogy beszélgettem egy ismerősömmel a fogorvosokról és ő mondta, hogy az apja évek óta nem mosott fogat és egy rossz foga sincs és szerinte neki van igaza.
Ilyen tényleg van? Beválik? :D
Én azért reggel-este megmosom biztos ami biztos és nekem is csak 1 kezelésre váró fogam van, de el nem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat. Meg hogy nem rohadnak ki az ember fogai, ha nem mossa meg. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet kellemes szaga. Jó, feltalálták a mentolos cukrot, de akkor is undorító.
Szóval van még ilyen ember?
Jelen. Névtelenül, internet, mit tagadjam, nap közben meg úgy is rengeteg ember lát. 27 vagyok elől 3 fogam hiányzik fenn középen, hátul alul-fenn rengeteg, utoljára kb 12 éve voltam dokinál, de akkor sem volt már mosás.
Megjegyzem napi 1 üveg ( 2.5 liter ) kóla meg úgy minden más bejátszik, hogy amiatt vagy anélkül is így alakult volna azt nem tudom. De tessék itt az őszinte negatív példa.
Nekem is mázlim van, mert jók a fogaim 30 évesen. 1 tömött/épített van, ami letört amikor megfejelt a kutyám, meg 1 van most ami kezelésre vár, aztán ennyi.
Én mondjuk azért szoktam napi 2x fogat mosni, mert kávézom és nem szeretném, ha sárgák lennének a fogaim. Meg engem már estére is idegesít ha úgy érzem, hogy lepedék van rajta stb.
A nagypapám 85 éves, neki is minden foga megvan még és jók is, szóval nyilván a genetika is sokat számít, mert ismerek olyat is, akinek 30 évesen egy ép, egészséges foga sincs.
De valahogy hihetetlen, hogy ha valaki tartósan nem mos fogat, az majd X év múlva nem bosszulja meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!