Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki miért érzi magát érettebbne...

Ki miért érzi magát érettebbnek a koránál?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, légyszíves :)

2020. márc. 30. 14:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Hmm...inkább azt mondom,hogy más értékeim vannak mint a velem egykorúaknak,pl. inkább olvassok,mint bulizok.Alkoholt kóstoltam már,nem vagyok szent,de nem szeretem az ízét és nem innám többet.Emiatt is valamilyen szinten gyerekes vagyok,mivel még mindig inkább gyerek pezsgőt iszom.Dohányozni és drogozni sem kezdtem,nem is tervezek.Vannak mélyebb gondolataim.Ezen kívül viszont,vannak gyerekes dolgaim.A faviccekről sose fogok leszokni pl.Úgyhogy öszhatásba nem vagyok annyira érett.Viszont mindig megkapom,hogy túl érett vagyok meg komoly a körülöttem lévő emberektől.
2020. ápr. 26. 18:32
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

Mindig megleptem kicsi koromban a felnőtteket.

Lassan 30leszek, de 17-22nek látnak külsőre az emberek, amikor pedig szóba eredek nem tudnak hova rakni.

Nagyon sokan meglepődnek, még az 50-70pluszos éveikben járók is.

Vannak akik ki is mondják véleményüket "kislány, mintha kegyed megélt volna 70 évrt"

Nem érettebbnek mondanám magam.

Mindent elemezek és más mentalitásban mozogok.

Random embereket az arcuk alapján 70-80%-ban kiismerem, a maradékot pedig egy kis beszélgetés alatt kiegészítem.

Ezért is buktak el sorba a randira jött emberek.

(IQ is kell, hiszen logikára épül sok minden. Max pontszámmal zártam az online tesztet)

+nagyon jó a térlátásom is.

Grafika, szobráshat s számos olyan ág van amikben imádok alkotni.

INTP személyiség... Kevesen vagyunk.

Népesség alig 3%-a.

2020. máj. 5. 20:28
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

11# Én csak örülök, hogy van aki még tudja másképp élvezni az életet.

Mai napig nem kávézok, nem cigizek, alkoholt 2 éve ittam apám szülinapján utoljára.

Koccintás, 1 korty és átadtam anyámnak igya meg helyettem valaki.

Drogok , elítélem.

Ismiket bicózni, tollasozni, röpizni szoktam elcsalni vagy társasozunk, de volt hogy tanítottam őket pl varrni, szobrászkodni, festeni, 3d modellezni xD

Ki mire vállalkozott.

Engem meg páran szerelni, barkácsolni.

Poén hogy rutinosabb lettem náluk s bevásároltam kalapácstól kezdve dekopír fűrészig mindent, amik kellettek ötleteim kivitelehéséhez.

12# voltam

2020. máj. 5. 20:40
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nekem jóval fejlettebb az érzelmi intelligenciám, mint a körülöttem lévő korombelieknek. Ez persze nem jelenti azt, hogy érettebb vagyok az egész korosztálynál, hiszen nem ismerek mindenkit. :)
2020. júl. 30. 19:36
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent átéltem, olyan dolgokat is amit szerintem nagyon sokan nem.

Hasonlóan gondolkodsz mint én kedves kérdező.

23F

2020. aug. 15. 10:30
 16/31 anonim ***** válasza:
13%

Az a helyzet, hogy az #5-ös válaszoló mondataiból csak úgy sugárzik a lenézés. Te jobb vagy mert nem alacsonyodsz le erre meg arra a szintre, mert előtte éretten átgondolod. Persze, a nagy lóf@szt. Aki 10en évesen ilyeneket mond, az igencsak szülői nyomás alatt él, csak még azt is bele erőszakolták, hogy elhiggye, annak az ellenkezőjét.

Nem egy ilyet láttam már, 2en velem együtt nőttek fel. De mivel te sokkal okosabb és érettebb vagy nálam, úgyis meg tudnád hazuttolni.

Sajnos az ilyen viselkedés miatt, azoknak az ismerőseimnek is igen gyorsan váltakozó baráti köreik voltak. De te tudod.

Lehet azt érzed, hogy ez így krva tökéletes volt neked. Okés, nyilván én se fintorogtam volna, ha még cumisüveggel a kezemben komolyan vesznek.

Aztán majd azzal az érett gondolkodásmódoddal, egyke létére bírd ki, hogy majd egyszer az unokáidnak a nagypapa élménydús fiatalkori sztorijai kapósabbak.

Bár lehet, hogy csak egy sótlan papucs férjed lesz, aki engedélyt kér meghunyászkodni.

Üdv,

Egy veled majdnem egykorú lány.

2020. aug. 15. 22:17
 17/31 anonim ***** válasza:
61%

Kb 14 éves korom óta érzem hogy 18-20 körüli szinten vagyok. Ennek már 25+ éve :D szóval voltam már koraérett, de most az ellenkezője van

40/F

2020. aug. 16. 07:59
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
22 éves vagyok, de minimum 27 évesnek érzem magamat.
2020. aug. 16. 10:14
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább éretlenebbnek érzem magam a koromnál...

Kb 16-17 éves szinten lehetek.

20F

2020. szept. 4. 14:30
 20/31 anonim ***** válasza:
78%
Itt miért van mindenki lepontozva? Ismeritek az illetőt és tudjátok, nem igaz, amit írt? Más oka mi lehetne?...
2020. szept. 13. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!