Ha most valaki azt állítja, hogy nincs rám ideje, akkor hazudik? A járvány miatt nem lehet menni sehova, mi dolga lehet ilyenkor?
Sok barátot én hagytam ott,mert szivattak,megaláztak és hülyét csináltak belőlem mások elött,cserben hagytak,leköpdöstek stb...
De igen,a barátok hajlamosak otthagyni az embert.Amikor elballagtak,akkor is új társaságot találtak,velem meg megszakadt a kapcsolat.
BME Mérnökinformatikus szak.
Hivatalosan soha sincs, időm, mert őszintén ... mindig van mit tenni.
Ha 0-24ben csak tanulnék sem tudnám azt mondani, hogy "Oké, most már pihenhetek, mindenből garantált az közel 100%-os ZHk és így az 5ös".
Az, hogy mennyit szánok az egyetemre a lustaságom határozza meg, de mindig lenne mit csinálnom.
Pl.: Ezen a héten kb elérhetetlen voltam, mert amikor nem online voltam egy ZHra készültek és végül 95%osra írtam Analízis 2 ZHt, ami nem óriási teljesítmény.
Csak ahoz hogy ezt csináljam, nyílván hanyagolnom kell az emberi kapcsolataimat.
Meg nekem pl.: az is közre játszott, hogy egy egész napos itthon lét a szombámban, tanulás, esetleg pici edzés után nincs kedvem jó pofizni másokkal, így azokra válaszolok, akikkel abszolút akarok beszélni és persze nekik sem abban az esetben ha olyan témáról van szó, ami annyira nem érdekel.
"Röhögnek azon hogy nincsenek barátaim.Empátia és segítőkészség senkiben nincs."
Igen végül is nem töltöttünk 5 oldalt azzal hogy próbáltuk felfogatni veled, hogy nem akarta megszakítani a barátságot, csak dolga van és ne fújd fel, persze, mindenki csak röhögni jött ide.
Hát nem tudom...
Magamból kiindulva ugyanúgy dolgozom home office-ban, utána távoktatás.
Amikor nincs óra vagy hétvégén pedig beadandózás, amiből a távoktatás miatt jóval többet kaptunk.
Edzeni is próbálok, ráadásul többet.
Innentől kezdve ugyanúgy se időm, se energiám, mint ahogy ez az átlagos életben is lenni szokott.
Ezzel más is lehet így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!